Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érdemes pólót varratni?

Érdemes pólót varratni?

Figyelt kérdés

Van egy rakatnyi pólóm a szekrényemben, és a fele megnyúlt, kopott, rongyos, pedig nincsenek még egy évesek se némelyik. Kezdem unni, hogy ilyen minőségűek. 48-as méret vagyok (női) szóval amúgy se a legkönnyebb mindig ruhát találni magamra. Szerintetek, ha találok jó minőségű jersey anyagot, akkor megérheti varratni pólót varrónőnél?

Én eddig erre gondoltam:

Pro:

Profi varrónő, szóval a szálirányt tartani fogja, amikor vágja az anyagot (nem fog elfordulni a varrás)

A varrás minősége is jó lesz

Méretre megfelelő

Formára is megfelelő

Con:

Drágább, mint egy H&M-es vagy C&A-s póló

Végig kell járjam a fél anyag piacot itt, hogy találjak valami jó minőségű anyagot

Idő kell, hogy megvarrják

Az zavar, hogy anyámnak van egy pólója, amit apám 20 évvel ezelőtt vett neki ajándékba, és az a póló még mindig úgy áll, ahogy 20 évvel ezelőtt. De nekem kb nincs olyan pólóm, ami jól áll 1 év után.

2023. jún. 9. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze romlik mindennek a minősége, de nem tudom nekem azért a négy éves ruhák is kitűnő állapotban vannak. De ha neked nehezebb venni a pólókat, veszel egy kevesebb anyagot és kipróbálod, hogy megéri-e varratni.
2023. jún. 9. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy nem tudom elhordani a pólójaimat, amik most a szekrényemben vannak, de az is tuti, hogy látszik rajtuk a minőségük... ezen szeretnék egy kicsit emelni. Lehet, hogy a plus size részlegből kispórolják az anyagot a cégek, nem csodálkoznék rajta őszintén :)
2023. jún. 9. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na igaz, jó drága minden, de minőség sehol…
2023. jún. 9. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van varratott pólóm, az egyik kedvencem, szóval van azért hordva gyakran, mégis tökéletes állapotú. Szerintem érdemes, és annyival azért nem drágább.
2023. jún. 9. 19:25
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm, ezt jó hallani! Érdekelt volna, hogy volt-e valaki, aki csináltatott ilyet, de akkor ezek szerint megéri. Rá is kérdezek a varrónőmnél, hogy mennyiért vállalná. Köszönöm!
2023. jún. 9. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!