Ha a főnöknőtök azt kérdezi,hogy hogy állok az ingekhez, és jobban preferálja az inges megjelenést. Akkor szerintetek ez elvárás, vagy csak egy észrevétel felőle? Munkám javarészt irodai.
10.
Ott van, hogy sima irodai meló, nem pedig tárgyalás. A (csak) ingből is következik.
Nem mellesleg nálam meg az vágja ki a biztosítékot, ha valaki kihúzintja magát, valahogy mindig az van bennem, hogy ezzel terel, nyájaskodik, hogy ne vegyem észre, hogy át akar b..ni.
13-assal egyetértek, rendes a főnököd, hogy így jelzett feléd. Viszont ne sértődj meg a kérdésért, de amióta ott dolgozol nem tűnt fel, hogy mindenki ingben van, kivéve téged? Vagy a főnöködön kívül te vagy egyedül férfi? Mert akkor nyilván lényegtelen a kérdésem.
2-es, ennyiből az összes munkáltató adhatna ruhapénzt, hisz senki se jár meztelenül dolgozni. Szerintem elég egyértelmű, hogy bizonyos munkakörök esetén mi a megfelelő ruházat, irodai környezetben alap (lenne) az ing.
Kedves 13-as, az a helyzet, hogy szintet léptem a munkahelyen.Ebből kifolyólag alakult így. Amúgy nők-férfiak aránya 80-20%.
A főnök is nő.
Mellesleg nem is gond, így utólag. Egy kis stílusváltás.
#6: És mi volt a válaszod? Sokkal jobb ingben?
A főnöknő blúzt visel?
Így hetekkel utána,azt mondom igen, jobb ingben. Már ez a természetes. Akkor annyit mondtam, hogy ha ez a kérés felém akkor természetes, hogy elegánsan megyek dolgozni.
És igen. Ő is blúzban szokott lenni szinte mindig.
18.
És ki gyönyörködik benne? Esetleg a monitor vagy a billentyűzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!