Lányok nagy része mi okból szeretik jobban a tangabugyit hordani vagy csak inkáb a pasiuk mijat hordják és az nem zavaró ha a tanga csikja belevág a tomporukban?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 20:28
1/38 anonim válasza:
Nem zavar a tanga. Nappal nadrágon árütt a bugyi vonala, a tangáé nem.Ezért is hord sok nő tangát.Eleinte zavart tiniként, szokatlan volt, , nem a párom miatt hordom mert éjszaka "rendes bugyi" van rajtam.
3/38 anonim válasza:
Mert a sima bugyi vonala átlátszódik minden ruhán és szerintem nagyon oda vonzza a tekintetet, valamint előnytelenül lapít is az alakon.
5/38 anonim válasza:
#1, #3 tanga ugyanúgy átlátszik minden ruhán.
6/38 anonim válasza:
Dehogy látszik át a tanga..Attól függ milyet hordassz ha varratnélkülit az hol üt át?
7/38 anonim válasza:
Pasiként mondom, hogy átlátszik. Max vastag farmer vagy szoknyán nem látszik át. Bármilyen más passzentos ruhán tökéletesen tudni, hogy mit hord az illető.
8/38 anonim válasza:
Én meg azt mondom hogy olyat hordok ami nem üt át, csak tudom.Amúgymeg nem tök mindegy ki mit hord?
9/38 A kérdező kommentje:
szerintem nem ez volt a kérdés hogy át-e látszik
2023. jún. 5. 21:10
10/38 anonim válasza:
Azt kérdezted mi okból szeretjük hordani? Na ezért, mert nem látszik át a bugyival ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!