Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nagy része mi okból...

Lányok nagy része mi okból szeretik jobban a tangabugyit hordani vagy csak inkáb a pasiuk mijat hordják és az nem zavaró ha a tanga csikja belevág a tomporukban?

Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 20:28
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
jó ez ok, de nem mikor itt vita van róla át-e látszik. meg amúgy tényleg nem zavaró ha a csíkja belevág a kakilótokba?
2023. jún. 5. 21:17
 12/38 anonim válasza:
94%
beteg vagy kérdező, ezt srácként mondom
2023. jún. 5. 21:26
 13/38 anonim ***** válasza:
96%
Tök mindegy hogy beteg e megválaszolom hogy Nem nem fáj ha fájna ki hordana tangát? Csak ezen gondolkozz el.Szép estét
2023. jún. 5. 21:37
 14/38 hosszúhajú ***** válasza:
31%
azért nem látszik át mert nincs a fenekükön semmi, nincs ami átlátszódjon. én egyszer próbáltam, soha többé... borzasztó kényelmetlen, nagyvécézés után meg kifejezetten szinte kitörli, rettentő antihigénikus ha nincs bidé, átveszi a szagokat, rémálom viselni és értelmetlen is, mert semmit nem takar a fenékből csak a lukból, azt meg eleve nem látni. arról nem beszélve hogy olyan mintha egész nap egy kötéllel a lábam között mászkáltam volna. szörnyű volt...
2023. jún. 6. 00:11
 15/38 anonim ***** válasza:
66%
Ha megfelelő méretű és fazonú tangát veszel fel, akkor nem lesz kényelmetlen egyáltalán. És igen, azért részesítem előnyben mert viszonylag nagy a popsim és azon hülyén üt át a sima bugyi.
2023. jún. 6. 00:15
 16/38 anonim ***** válasza:
64%
Mert az a kényelmes. Nem üt át, nem kényelmetlen ahogyan elterül a seggemen, mint egy pelenka, és a párom is szereti.
2023. jún. 6. 00:56
 17/38 anonim ***** válasza:
51%
14.Eléggé egy igénytelen ember vagy ha szaros fenékkel húzod vissza a bugyid.Létezik nedves törlő is nemcsam a bidével lehet tisztára mosni a popód.Ha a méretedben veszel tangát akkor nem vág be mint egy kötél
2023. jún. 6. 08:15
 18/38 anonim ***** válasza:
84%

"Nem nem fáj ha fájna ki hordana tangát?"

Akik magassarkút.

2023. jún. 6. 11:01
 19/38 anonim ***** válasza:
97%

Tök nőies és cuki amikor ki veszitek a tanga vonalát a kufferből, és érződik meg látszik rajta a büd..s.. 💩😜

🤢

2023. jún. 6. 11:52
 20/38 anonim ***** válasza:
58%

Nekem nem érződik mert kitörlöm normálisan.De ha te érzed a csajodén 19es ott gondok vannak.

18.Nem hordok magassarkút mert fáj, tangát sem hordanék ha fájna..

2023. jún. 6. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!