Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok piros menyasszonyi...

Hol találok piros menyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés

Eddig még nem igazán keresgéltem,de már lassan itt az ideje.

Nagyon fontos számomra,hogy piros színű legyen a ruha.

Lehetőleg Budapesten vagy környékén legyen a szalon. :)

A segítséget előre is köszönöm!

2023. jún. 2. 12:45
 1/10 NTBS ***** válasza:
100%
Varrónő is megtudja varrni.
2023. jún. 2. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
Piros a menyecske ruha szokott lenni, nem az esküvői. Az esküvői ruha az fehér.
2023. jún. 2. 13:05
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Olyat sehol, estélyi ruhát találsz pirosban, ami megfelel a célra. Vagy varratsz.
2023. jún. 2. 13:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát most a menyasszonyi ruhám lesz piros,menyecske ruhám pedig nem is lesz. :)

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2023. jún. 2. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
16%
De az nem jut el a tudatodig, hogy piros mennyasszonyi ruhát NEM ÁRULNAK, se megvételre, se kölcsönzésre? Akkor varratsz magadnak egyet, ennyi, ha ez minden kívánságod!
2023. jún. 2. 13:42
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves 5 válaszoló!

Egy szóval nem írtam,hogy én bérelni vagy vásárolni fogom,hiszen az előtted válaszolók írták,hogy nem lehet.

Megbékéltem a tudattal,hogy nem lehet ilyet venni,majd csináltatok.

De köszönöm,hogy azért felhívtad rá a figyelmem.

2023. jún. 2. 13:49
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Nekem fekete kéne,vagy legalább fekete csipkével futtatott fehér, olyat se nagyon látni. Sajnos semmi extremitás nem "divat" kis hazánkban, itt mindenki kő konzervatív. :/
2023. jún. 2. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is piros volt. Vettem egy piros estélyi ruhát. A menyasszonyi ruha is egy estélyi csak fehér. Sok ilyen bolt van ahol alkalmi ruhát árulnak. Én valahol a keleti környékén vettem egy nagykerben. Negyedannyiért mintha plázában vettem volna.
2023. jún. 2. 14:10
 9/10 Metionin ***** válasza:
88%
Estélyi vagy báli ruhát keress, tuti hogy van. Múltkor turiban láttam egy hatalmas tüllös piros báli ruhát, lazán elment volna menyasszonyi ruhának.
2023. jún. 2. 14:23
 10/10 hosszúhajú ***** válasza:
tudod aza gond a piros ruhával, hogy a bézs vagy pezsgő színű maxiruhás csajt fogják menyasszonynak nézni. én már jártam így. templomkertbe mentünk és jött a nagy nép. egy tök szép hosszúruhás csaj jött elől, szerény de hosszú ruhában fehér cipőbe, pezsgő színben. oda kiáltottam neki hogy csini a ruhád! gondoltam megmondom, hadd kapjon egy kis pozitív visszajelzést. a legnagyobb megdöbbenésemre közölte hogy ő nem menyasszony, és hátramutatott egy kékruhás nőre, hogy ő az. láttam ahogy a menyasszony megpukkad mérgében... de hát ez van, a pezsgőszínű lány nézett ki menyasszonynak, meg jobbnak, meg minden ember a fehér ruhát keresi ha esküvőt lát.
2023. jún. 8. 00:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!