4-5 millió forint között vásárolnék órát?
És ezt itt a gyakorin kérdezed Magyarország proli fórumán? Látom te sem az eszedből élsz.
láttam azért itt is vannak eléggé hozzáértők.
"4-5 millió forint között vásárolnék órát?"
Biztos hogy nem.
Ha úgy lenne, nem egy ilyen fórumon kérdeznéd.
Férfiként én azt mondom, hogy egy napelemes, rádiójel vezérelt G-shock-nál drágább óra csak pénisznövelőnek jó.
Egyébként se nagyon hord ma már órát szinte senki, egy drága óra csak arra jó, hogy a viselője kérkedhessen a vagyonával. Az pedig szánalmas.
#4: Én hordok. Sokkal egyszerűbb rápillantani, hogy mennyi az idő, mint előbányászni és bekapcsolni a telót (én nem azon lógok állandóan).
Kérdező: ha komolya kérdés én Breitlinget vennék, még akkor is, ha olcsóbb :-) Egy komoly óra nem csak használati tárgy, befektetés is. Némelyik Rolex-re pl. várólista van.
"#4: Én hordok. Sokkal egyszerűbb rápillantani, hogy mennyi az idő, mint előbányászni és bekapcsolni a telót (én nem azon lógok állandóan)."
Nem azt írtam hogy senki sem hord.
Én sem bámulom állandóan a telefonom. ( Sőt, még adatforgalmam sincs a telefonomon, még soha nem neteztem rajta, nem használom másra mint telefonálásra, jegyzetelésre, mp3 hallgatásra és fényképezésre.) De ennek ellenére 10-ből 9-szer nem veszek fel órát ha elindulok itthonról. Az autóm műszerfalán van óra, a kerékpárom kilométeróráján van óra, BKK járműveken van óra, megállókban van óra, hivatalokban-, üzletekben-, kajáldákban van óra. Hol nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!