Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ez a helyzet?

Gáz ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Kicsit szégyelltem ma magam, de jobban belegondolva nem nagyon tehetek erről.

Alkatilag nem vagyok se kövér, se vékony, olyan kettő közti állapot. Ma egy lágyabb esésű szoknya volt rajtam, kicsit retro (rakott beütés). Alatta teljesen átlagos fehérnemű. Munkahelyen vettem észre, hogy a szoknya felvette a fenekem vonalát és persze az is látszódott, hogy úgymond milyen formája van a fenekemnek és a vágat is. Nagyon durván kiemelte csak azt.. amúgy ez egy térdig érő szoknya volt és átlátszónak sem nevezhető. Ti elítélnétek ez miatt? Nem vettem észre egyébként.

2023. máj. 23. 16:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmár, szerintem nincs olyan akivel legalább hasonló esett ne történt volna. Vagy még rosszabb, kínosabb. Szóval emiatt ne érezd rosszul magad, megesik
2023. máj. 23. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén, a legtöbb ember nem tud róla, hogy szándékos-e vagy sem, így meg van az esély rá, hogy kapsz néhány csúnya tekintetet, de nem ajánlom, hogy túl sokat foglalkozz idegenek véleményével. Normális emberek pedig nem ítélkeznek, még akkor sem, ha egyébként szándékosan öltözködnél így.
2023. máj. 23. 16:55
 3/5 NTBS ***** válasza:
100%
Nem ítélnek el emiatt.
2023. máj. 23. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Gáznak érezném én is, ha velem történne, de ilyesmi miatt elítélni mást eszembe se jutna.
2023. máj. 23. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy hátulról kinézek, az már nem az én dolgom :D Én ezzel szoktam magam nyugtatni.
2023. máj. 24. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!