Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Menyasszony tornacipőben?

Menyasszony tornacipőben?

Figyelt kérdés

Helló! Jövő hónapban lesz az esküvőnk és mivel magas vagyok meg nem akarok egész nap magassarkúban kínlódni(amúgy is nehéz a ruhám) arra gondoltam, hogy egy hasonló cipőt fogok viselni:

[link]

Ugyanilyen szép fehér szalagos, körbe ragasztottam fehér gyöngyökkel(olyan a ruhám is)

Szerintem menyasszonyos lett, közben meg kényelmes is.

Egyik barátnőm meg teljesen leszólta, hogy milyen fura, nem elegáns, ő biztosan nem tudna ebben menyasszony lenni.

Szerintetek is rossz ötlet ? Kinéznènek miatta?

2023. máj. 23. 11:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A te esküvőd, abban mész, amiben akarsz. Attól még lehet elegáns egy cipő, hogy lapos a talpa, de ez nem az.
2023. máj. 23. 11:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ízlések és pofonok. Rólad, rólatok kellene szóljon a nagy nap, nem arról, ki mit gondol.
2023. máj. 23. 11:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon aranyos. A tiéd is ilyen szépre sikerült?

Egyébként én valami kis lapos talpú szandált vagy balerinát húznék.

Ez a sportcipő azért kicsit fura, ha kilátszik a ruha alól. De nyilván, ha eleve ilyen a stílusod, az esküvő sem valami nagyon puccos, hanem inkább vagányabb, lazább, a helyszín, a téma, a ruha, akkor ez is jó lehet.

2023. máj. 23. 12:05
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Igaza van a baràtnődnek elég fura,nem alkalomhoz illő. Nyilvàn te vàlasztod ki a cipőt de azért kereshetnèl valami jobbat

Pl ilyesmiket:

[link]

2023. máj. 23. 12:17
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Maximálisan jól fogod érezni magad benne, semmi másra nem kell figyelned csak arra, hogy örülj életed nagy napjának, nem arra, hogy hogy lépj a cipőbe, már szorit, már kicsit kitörte a lábadat, nem e akarsz hanyatt vágódni benne... Szerintem jól döntöttél.
2023. máj. 23. 12:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább húznék akkor már egy lapostalpú szandált. Nem tudom, számomra az ilyen cipő hiába van kidíszítve, akkor is annyira eltér a stílusban a mennyasszonyi ruháktól, hogy az csak na. Nem elegáns, nem illik hozzá. De persze a te esküvőd, ha neked tetszik, akkor viseld, a te esküvőd. Ettől függetlenül én nem választanék ilyen cipőt saját magamnak, mert szerintem nem elegáns, nem illik oda, akkor már egy egyszerű fazonú szandál nekem szimpibb lenne.
2023. máj. 23. 15:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik: egyedinek tartanám a dolgot, de szerintem fő a változatosság:).
2023. máj. 23. 17:32
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Mondanám, hogy kiábrándító de végülis legalább őszinte vagy és vállalod saját magadat. Az emberek 99 százaléka úgyis torna- meg sportcipőkben van minden nap, gondolom te is, akkor meg miért is kéne megjátszania magát valakinek arra az egyetlen napra? Jó lesz az így...
2023. máj. 23. 19:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem tetszik ez a cipő, de biztatnálak, hogy ha neked igen, válassz ilyesmit. Én az esküvőmön biztos nem másnak akarnék megfelelni, nem igazítanám a külsőm mások elképzeléséhez.
2023. máj. 23. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy te jól érezd magad benne. Egyik ismerősünk hagyományos menyasszonyi ruhához piros Converse cipőt viselt (férje is), tök jól nézett ki. :)
2023. máj. 24. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!