Tánchoz milyen cipőt vegyek?
Nem vennék profi cipőt, mert nem biztos hogy hosszú távú szórakozás lesz ebből. A tánc szóló jazz.
Kényelmes, lapos, nem túlzottan tapadó cipőt javasoltak.
Valami fűzős sneaker fazon jó lenne, de minden tornacsuka iszonyatosan tapad, pl. forogni is nehéz benne.
Néztem Deichmann, CCC üzletekben, felpróbáltam vagy tizet, tapadnak mint állat.
#1 köszi,van is egy skechers cipőm, kipróbálom. :)
#2 fogok venni majd rendes jazz cipőt, ha rendszeresen fogok járni, de ez még egyáltalán nem biztos, egyelőre csak ki akarom próbálni.
Köszi a tippet, amúgy női kéne. Oxfordom is van, de az is tapad, meg kényelmetlen is.
Próbálom meglesni a táncolós videókon, hogy mi van a lábakon. Pár ezer forintos nyári vászon sneakernek tűnik, de biztos nem az. Mert azokat mind felpróbáltam.
A Skechers meg határeset, mert betonon, meg járólapon elég jól csúszik, a bicikli pedálról is remekül lecsúszik, de parkettán meg mintha tapadna, de meglátjuk. ;D
A TOMS tornacipő lett a jó végül is, annak pont olyan a talpa, hogy ha kell egy picit csúszik.
A Skechers a kialakítása miatt valahogy nem jött be, pedig csúszik az is, de valahogy mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!