Kotombeliek ti hol vásároltok? 33/N
Figyelt kérdés
Akármilyen boltba megyek be,úgy fogalmaznék ,hogy nem csak az árak miatt fordulok ki. Túlárazott romgyok mindenhol. Sajnos se türelmem se ízlésem a turihoz. Legalábbis azokhoz a darabokhoz amiket látni az ilyen típusú boltokban. Egyenlőre még megment a sok ruhám,de idővel mindent pótolni kell. Rendszeres szanálóként pláne. Hol találtok olyat ami minőségi és tetszik is? Esetleg olyan webshop ahol az S méret tényleg S méret? Cipőt vettem online. Ruhát nem nagyon,egyszer egy pulcsit,abban nem is csalódtam,de vannak fenntartásaim. Szeretem,ha valammi egyszerű,de ízléses. Nem vagyok nagy minta barát sem,tényleg maximum nagyon kivétes esetben.2023. máj. 19. 10:46
21/27 anonim válasza:
Amiket vettem, azok egyelőre tartósak igen, a legrégebbi ruháim onnan talán 4 évesek, heti használat mellett teljesen jó állapotban vannak még.
22/27 A kérdező kommentje:
Ez nem hangzik rosszul.
2023. máj. 22. 18:27
23/27 anonim válasza:
Reserved, Mohito, Sinsay, Factcool és Vinted.
24/27 A kérdező kommentje:
Aki webshopból vesz az nem fél hogy rossz a méret,amit kiválaszt? Pl.Vinted
2023. máj. 25. 08:15
25/27 anonim válasza:
#24 Nem, ingyen vissza lehet küldeni, és rendelek más méretet. Nekem megéri ez az esetleges 10 p ráfordított idő a visszaküldéssel és újrarendeléssel, mintsem hogy élőben akár hetekig járjak boltról boltra, hogy hol találok végre valami elfogadhatót. A nagyobb webshopokban meg csak rászűrök, hogy pontosan milyen jellemzőjű ruhákat keresek árintervallumban, színben, anyagban, hosszban, mintában stb., és egyből csak olyanokat mutat.
26/27 anonim válasza:
Egy idő ki lehet tapasztalni, hogy melyik webshopnal milyen a meretezes. Vagy amugy pl. Sok baratnom azt csinalja, hogyha vacillal ket meret kozt, megrendeli mindkettot es ami rossz, visszakuldi.
27/27 A kérdező kommentje:
Értem!
2023. máj. 26. 07:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!