Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kotombeliek ti hol vásároltok?...

Kotombeliek ti hol vásároltok? 33/N

Figyelt kérdés
Akármilyen boltba megyek be,úgy fogalmaznék ,hogy nem csak az árak miatt fordulok ki. Túlárazott romgyok mindenhol. Sajnos se türelmem se ízlésem a turihoz. Legalábbis azokhoz a darabokhoz amiket látni az ilyen típusú boltokban. Egyenlőre még megment a sok ruhám,de idővel mindent pótolni kell. Rendszeres szanálóként pláne. Hol találtok olyat ami minőségi és tetszik is? Esetleg olyan webshop ahol az S méret tényleg S méret? Cipőt vettem online. Ruhát nem nagyon,egyszer egy pulcsit,abban nem is csalódtam,de vannak fenntartásaim. Szeretem,ha valammi egyszerű,de ízléses. Nem vagyok nagy minta barát sem,tényleg maximum nagyon kivétes esetben.

2023. máj. 19. 10:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Amiket vettem, azok egyelőre tartósak igen, a legrégebbi ruháim onnan talán 4 évesek, heti használat mellett teljesen jó állapotban vannak még.
2023. máj. 22. 14:06
 22/27 A kérdező kommentje:
Ez nem hangzik rosszul.
2023. máj. 22. 18:27
 23/27 anonim ***** válasza:
Reserved, Mohito, Sinsay, Factcool és Vinted.
2023. máj. 24. 13:02
 24/27 A kérdező kommentje:
Aki webshopból vesz az nem fél hogy rossz a méret,amit kiválaszt? Pl.Vinted
2023. máj. 25. 08:15
 25/27 anonim ***** válasza:
90%
#24 Nem, ingyen vissza lehet küldeni, és rendelek más méretet. Nekem megéri ez az esetleges 10 p ráfordított idő a visszaküldéssel és újrarendeléssel, mintsem hogy élőben akár hetekig járjak boltról boltra, hogy hol találok végre valami elfogadhatót. A nagyobb webshopokban meg csak rászűrök, hogy pontosan milyen jellemzőjű ruhákat keresek árintervallumban, színben, anyagban, hosszban, mintában stb., és egyből csak olyanokat mutat.
2023. máj. 25. 11:37
 26/27 anonim ***** válasza:
Egy idő ki lehet tapasztalni, hogy melyik webshopnal milyen a meretezes. Vagy amugy pl. Sok baratnom azt csinalja, hogyha vacillal ket meret kozt, megrendeli mindkettot es ami rossz, visszakuldi.
2023. máj. 25. 19:59
 27/27 A kérdező kommentje:
Értem!
2023. máj. 26. 07:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!