Kotombeliek ti hol vásároltok? 33/N
Hát te lehet kotombéli vagy, tehát fhasz.
De én nem érzem magam kotonon belül…
A feleségemmel is ugyan ezek a gondolotaink. Régen nagyon szerettük a h&m-et, de mára egy igénytelen gusztustalan cuccokkal teli túlárazott bolt lett. A gyomrom felfordult amikor a férfi részlegen rózsín csillámpónis pólókat és szabadidő ruhákat árultak, míg a női osztály tele volt kb férfi munkásruhával. Az volt az utolsó alkalom, hogy oda bementünk. Én a C&A-t szeretem, ott azért vannak értelmes férfi és női ruhák is, a feleségem pedig a Reserved-et szereti. Ott is azért ízléses cuccokat lehet kapni,de az összes többi bolt felejtős. Neten nem nagyon szoktunk vásárolni, de ha igen akkor nagy akciózások idején vagy az about you-ról vagy a zalandoról veszünk ezt azt. Néha jó áron lehet kifogni szép ruhákat.
32/F és 30/N
3: én a C&A-ban láttam a leggázabb ruhákat, valódi rongyok vannak ott jópár éve, még kutya alá se raknám oda, tele gagyi szabadidő cuccokkal és átlagfarmerrel.
H&M az jó mostanában, tele volt elegáns darabokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!