Haspólós lányok, ti hogyan tudtok ilyen felsőt hordani?
Úgy értem, én néha úgy felpuffadok, hogy azt sem tudom hogyan rejtegessem a terhesnek tűnő hasam, gyakran akkor is ha csak vizet iszom. Tudom, hogy vannak genetikailag laposabb csajok is, a kérdésem most inkább átlag testalkatúakhoz szól mint például én (169 cm 58 kg)
Ha felveszek egy rövidebb felsőt akkor tetszik és szívesen hordanám, de nem merek se enni se inni, egy idő után meg az éhségtől is felpuffad kicsit a hasam és nem tudom behúzni se
Más nem küzd ilyen problémákkal?
Lehetséges ám, hogy nem is olyan vészes az a "terhesnek tűnő" has. Nem tudom mennyi idős vagy, de ha fiatalabb, az osztálytársaid biztosan tettek volna már néhány csúnya megjegyzést az alakoddal kapcsolatban.
Egyébként is, az egészséges kinézet (nem éhező és kiszáradt) sokkal jobban szokott állni az embereknek, mint a haspóló.
Nekem fruktóz intoleranciám van, de ha odafigyelek is felpuffadok, este soha nem eszem, mégis gyakran felpuffadt hassal ébredek reggel… az önbecsülésem a béka segge alatt emiatt
Pedig én is igyekszem egészségesen enni
Te ilyen típus vagy, könnyen puffadsz. Nekem szerencsém van, lapos, tónusos hasam van, és csak a "piros" napokon puffadok egy kissé, de azt csak én veszem észre, szóval nem szembetűnő.
Orvosnál esetleg voltál?
Mert ha tényleg egészségesen étkezel és tényleg "terhes" hasad lesz, ott lehet van valami probléma.
De az is lehet, amit már írtak, hogy csak te látod nagynak a hasadat.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!