Mit gondoltok, gáz haspólót/croptopot hordani 70 kilósan?
2 kérdésem is lenne.
170 centi és 70 kiló vagyok. (Senki nem hiszi el, jóval kevesebbnek tűnök)
Az első kérdésem tehát, hogy ez nagyon sok?
A második pedig, hogy egy nagyon magas derekú nadrággal es egy nem rövid croptopal nem néznék ki hülyén? (Pl a köldököm felett latszodna ki 1-1,5 centi)
Válaszatokat előre is köszönöm, illetve az abnormális megnyilvánulásokat kérem mellőzzük)
Tudnál légyszi fej nélkül képet ide betenni, legalább az alakodról? Úgy sokkal egyszerűbb lenne eldönteni.
Saját vélemény: egy haspóló szerintem vékony lányoknak való. Láttam már testes csajon ilyet, és véleményem szerint baromira h..lyén állt rajta.
P..csagatyát se vegyen az fel, akinek narancsbőrös, vagy lapos a feneke, ez is csak annak való, akinek formás és izmos a popsija.
Szerintem is hastól függ.. ha gondolod küldj privbe képet a szettről, én is haspóló imádó vagyok😄
19l
Köszöm szépen a válaszokat! Természetesen nem plöttyedt a hasam, ha az lenne, akkor meg sem fordulna a fejemben ofc :)
Természetesen nő vagyok amúgy.
Utolsónak pedig gratulálok a babához❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!