Mit gondoltok, gáz haspólót/croptopot hordani 70 kilósan?
2 kérdésem is lenne.
170 centi és 70 kiló vagyok. (Senki nem hiszi el, jóval kevesebbnek tűnök)
Az első kérdésem tehát, hogy ez nagyon sok?
A második pedig, hogy egy nagyon magas derekú nadrággal es egy nem rövid croptopal nem néznék ki hülyén? (Pl a köldököm felett latszodna ki 1-1,5 centi)
Válaszatokat előre is köszönöm, illetve az abnormális megnyilvánulásokat kérem mellőzzük)
(8as vagyok megint)
Én is gratulálok!!😍
Amúgy szerintem nyugodtan vegyél fel haspolot akkor.:D
Magas derekú alsóval szerintem jól néz ki, 1-2 cm pont annyira szexi, amennyire kell. Ami gáz, az az, mikor valakinek a fél hasa kint van belőle (netán még egy pcsagatyát is passzint hozzá). Az a nyaraláson a bazársori sétára meg a strandra elmegy.
Egyébként meg vicces, hogy a “dögunalom” meg a haspóló, pcsatakaró közt nincs semmi átmenet...
#8 #11 Egyebkent kuldenek priviben kepet a szettrol, csakhogy még nem vettem meg. Ezert tettem fel a kerdest😅
De nagyon koszonom a valaszokat😍
#12 En is max 1,5 centire gondoltam, de még amugy leginkabb ugy gondoltam, h egy olyan magas nadraggal es olyan hosszusagu croptopot veszek fel, h semmi ne latszodjon, pont osszeerjen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!