Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok, gáz haspólót/cr...

Mit gondoltok, gáz haspólót/croptopot hordani 70 kilósan?

Figyelt kérdés

2 kérdésem is lenne.

170 centi és 70 kiló vagyok. (Senki nem hiszi el, jóval kevesebbnek tűnök)

Az első kérdésem tehát, hogy ez nagyon sok?

A második pedig, hogy egy nagyon magas derekú nadrággal es egy nem rövid croptopal nem néznék ki hülyén? (Pl a köldököm felett latszodna ki 1-1,5 centi)

Válaszatokat előre is köszönöm, illetve az abnormális megnyilvánulásokat kérem mellőzzük)

2020. máj. 20. 01:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

(8as vagyok megint)

Én is gratulálok!!😍

Amúgy szerintem nyugodtan vegyél fel haspolot akkor.:D

2020. máj. 20. 14:29
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

Magas derekú alsóval szerintem jól néz ki, 1-2 cm pont annyira szexi, amennyire kell. Ami gáz, az az, mikor valakinek a fél hasa kint van belőle (netán még egy pcsagatyát is passzint hozzá). Az a nyaraláson a bazársori sétára meg a strandra elmegy.

Egyébként meg vicces, hogy a “dögunalom” meg a haspóló, pcsatakaró közt nincs semmi átmenet...

2020. máj. 20. 17:22
 13/14 A kérdező kommentje:

#8 #11 Egyebkent kuldenek priviben kepet a szettrol, csakhogy még nem vettem meg. Ezert tettem fel a kerdest😅

De nagyon koszonom a valaszokat😍

#12 En is max 1,5 centire gondoltam, de még amugy leginkabb ugy gondoltam, h egy olyan magas nadraggal es olyan hosszusagu croptopot veszek fel, h semmi ne latszodjon, pont osszeerjen. :)

2020. máj. 20. 17:39
 14/14 yxgyk válasza:
Szia en kedvelem az ilyet de azert nem art masok velemenyet kikerni rokonoket baratnoket ...ha csak titokban hordanak egyesek csak otthoni hasznalatra vagy hosszu felso alatt akkor nem lenne semmi ellenallas biztos jo erzest nyujt ezert erdemes kicsit formaba jonni ha teheted...booldog szulest 😊
2020. máj. 21. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!