Esküvőre ti elmennétek ebben a ruhában?
Elegáns anyagú,nem strand ruha feeling szerintem,fekete magassarkú szandival gondoltam,kicsi lógós arany fülbevalóval.
26/N
Semmi esetre sem vennék fel ilyen ruhát. Ízléstelen úgy ahogy van.
Hogy ha egy egyszerű, de jól kihasznalhato darabot szeretnél, akkor javaslom az infinity ruhákat. Millió színben van és elegáns is bármilyen alkalomra.
3,
Köszi,meglesem őket!!:)
Igen,én alapvetően egyébként elég színesen oltozom,és szeretem a különlegesebb fazonokat is,én ebben simán elmennék vacsizni is nyáron és csini papuccsal,vagy egy nyaraláson egy szalmatalpuval,koktélozni a lanyokkal…én latok benne fantáziát,de nem nagyon ismerek senkit az esküvőn,párom ismerősei és nem szeretnék semmiképp sem én lenni a kilógó láncszem…
Csakhát én ilyen vagyok na:)
Amugy nem vagyok semmi extravagáns,nincs hosszu mu kormom,mu szempillam piercingek…olyasmi amivel ez a minta gagyi hatást kelthet,csak egyszeruen szeretem az ilyen cuccokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!