Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre ti elmennétek ebben...

Esküvőre ti elmennétek ebben a ruhában?

Figyelt kérdés

Elegáns anyagú,nem strand ruha feeling szerintem,fekete magassarkú szandival gondoltam,kicsi lógós arany fülbevalóval.

26/N

[link]

[link]

2023. máj. 15. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Szerintem nagyon ízléstelen. Az ilyen állat szőrzet mintás ruhákról vagy a pasizni vágyó egyedülálló középkorú nők vagy a c.gány asszonyok jutnak az eszembe.
2023. máj. 15. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Lementem a linket arra az esetre, ha egy jelmezbálban egyszer tigrisnek lenne kedvem öltözni.
2023. máj. 15. 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi esetre sem vennék fel ilyen ruhát. Ízléstelen úgy ahogy van.

Hogy ha egy egyszerű, de jól kihasznalhato darabot szeretnél, akkor javaslom az infinity ruhákat. Millió színben van és elegáns is bármilyen alkalomra.

2023. máj. 15. 18:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem tigris,csak sima csíkos,de oke elfogadom! 😁
2023. máj. 15. 18:20
 5/12 A kérdező kommentje:

3,

Köszi,meglesem őket!!:)

2023. máj. 15. 18:22
 6/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem, de leginkább azért, mert hozzám nem illik. Egyrészt nem az én stílusom ez a szín, minta meg a sallang, másrészt meg nem sok helyre/féleképpen tudnám kihasználni pont azért, mert eléggé korlátol a minta és a fazon.
2023. máj. 15. 18:40
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen,én alapvetően egyébként elég színesen oltozom,és szeretem a különlegesebb fazonokat is,én ebben simán elmennék vacsizni is nyáron és csini papuccsal,vagy egy nyaraláson egy szalmatalpuval,koktélozni a lanyokkal…én latok benne fantáziát,de nem nagyon ismerek senkit az esküvőn,párom ismerősei és nem szeretnék semmiképp sem én lenni a kilógó láncszem…

Csakhát én ilyen vagyok na:)

Amugy nem vagyok semmi extravagáns,nincs hosszu mu kormom,mu szempillam piercingek…olyasmi amivel ez a minta gagyi hatást kelthet,csak egyszeruen szeretem az ilyen cuccokat

2023. máj. 15. 19:02
 8/12 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Ha neked tetszik és a Te stílusod és úgy gondolod, hogy ki tudod használni, akkor vedd fel nyugodtan esküvőre :) Szerintem amúgy alapvetően elegáns ruhadarab.
2023. máj. 15. 19:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. máj. 15. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem, pedig én sem vagyok az a basic stílusú egyed.:D Ez pontosan, ahogy írtad, nyaralni vagy egy nyár estén kiülni vacsizni/iszogatni...
2023. máj. 15. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!