Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek így májusban egy...

Elmennétek így májusban egy esküvőre?

Figyelt kérdés

Nem lesz még nagy pocakom, kb félidős leszek akkor. De nagy esküvőt terveznek, sok-sok vendéggel. Nekünk kocsival kb 3 óra az út, mert az ország másik végében van, ráadásul van egy másik gyerkőc is, aki akkor lesz 22 hónapos, és sose volt még ilyen hosszú úton. Ráadásul magunknak kell szállást fizetni, mert ugye éjjel nem lehet hazaindulni ilyen messziről egy ekkora gyerekkel. Szóval szállás, útiköltség (benzin+autópályadíj), nászajándék, ki se merem számolni, mennyi lesz.

És akkor még itt van a covid is, ami várandósan nem annyira vicces, márpedig egy csomó ember lesz ott, nagy része ráadásul idegen

2021. márc. 5. 08:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem mennék el. A gyerk is kicsi még meg persze neked sem tenne jót ha elkapnád a covid-ot.

Ki tudja mi lesz még májusig. Lehet nem tudnak nagy esküvőt se tartani.

2021. márc. 5. 08:38
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Sztem ne izgulj ezen, szinte kizárt, hogy meg tudják tartani.
2021. márc. 5. 08:42
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

1. Valsz nem lesz esküvő

2. Lehet félidős terhesen esküvőre menni

3. Lehet kisgyerekkel esküvőre menni, és nem árt neki a három órás út

4. Szerintem csak a pénzt sajnálod

2021. márc. 5. 08:45
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
A saját esküvőmre is elmentem tavaly júliusban, akkor nem voltak korlátozások. 10 hetes voltam
2021. márc. 5. 08:53
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Nincs olyan hogy nagy eskűvő.. Legalább is a jelen helyzetben.

Pár +2 tanú max a szülők.

Magán összejövetel 8+2 fő.

2021. márc. 5. 08:56
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Addig még bármi lehet. Én voltam szeptemberben 20 hetes terhesen 19 hónapos gyerekkel kb 80 fős esküvőn. Én bírtam, pedig rohangálni kellett a totyogó után. Igaz, nekünk volt hol aludni, anyukámék nem messze laktak onnan. De a te helyzetedben nem biztos, hogy mennék. A pénz miatt sem, meg hogy egy idegen helyen kellene aludni egy kisgyerekkel.
2021. márc. 5. 09:06
 7/11 anonim ***** válasza:
16%
Arra már sehol nem lesz a covid. De ha sokallod a kiadást akkor ne menjetek
2021. márc. 5. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Májusban nem lesz sok vendéggel esküvő, ha szerencsejük van akkor a szülők és testvérek majd ott lehetnek.
2021. márc. 5. 10:50
 9/11 anonim ***** válasza:
27%
Májusban már meg lehet tartani, ha sokkal nem is 50 fővel tuti. Biztos forrásból tudom
2021. márc. 5. 10:54
 10/11 anonim ***** válasza:
41%
Én a vírus miatt nem mennék el.
2021. márc. 5. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!