Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek így májusban egy...

Elmennétek így májusban egy esküvőre?

Figyelt kérdés

Nem lesz még nagy pocakom, kb félidős leszek akkor. De nagy esküvőt terveznek, sok-sok vendéggel. Nekünk kocsival kb 3 óra az út, mert az ország másik végében van, ráadásul van egy másik gyerkőc is, aki akkor lesz 22 hónapos, és sose volt még ilyen hosszú úton. Ráadásul magunknak kell szállást fizetni, mert ugye éjjel nem lehet hazaindulni ilyen messziről egy ekkora gyerekkel. Szóval szállás, útiköltség (benzin+autópályadíj), nászajándék, ki se merem számolni, mennyi lesz.

És akkor még itt van a covid is, ami várandósan nem annyira vicces, márpedig egy csomó ember lesz ott, nagy része ráadásul idegen

2021. márc. 5. 08:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Két szempont alapján dönteném el: (1) mennyire fontos nekem az illető, (2) hány fertőzött lesz akkor (kivéve, ha már védett vagyok).

A testvérem esküvőjéte elmennék, hacsak tehetem, de egy barátnőé nem lenne olyan fontos, csak meleg gratulációt küldenék (és persze elmondanám, hogy terhesen nem akarom ezt most bevállalni).

2021. márc. 5. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!