Tescoba szoktatok vásárolni ruhákat? Minőségre milyenek?
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 06:16
1/6 anonim válasza:
Párom szokott ott venni farmert.
Hamar kikoptatja a combjánál a drágább farmereket is, úgyhogy inkább olcsóbbat szokott venni a tescoban háromhavonta, jó anyaga van és kényelmes.
2/6 anonim válasza:
Szoktam, mert gyalog 10 percre lakom tőle. Ha valami kell, oda a legegyszerűbb elugrani. Néha ruhát is szoktam venni. Minőségre szerintem kb a közepes kínai szint.
3/6 anonim válasza:
Régebben mindig ott vettem sima fekete farmert mivel nagyon jó volt az anyaga (nyúlós) és sokáig is bírta rendszeres használat mellett (2-3 évet).Sajnos már nem gyártják.
4/6 anonim válasza:
Pár éve vettem ott egy farmert és két pólót, azóta is tök jó állapotban vannak. A nadrágnak külön örültem, mert hosszú fazon és nem lóg ki belőle a bokám (magas vagyok nő létemre így ez visszatérő probléma). Meglepődtem, azt hittem rosszabb lesz.
5/6 anonim válasza:
Változó. Zoknit és melltartót mindig onnan veszek, mert kényelmesek, jó anyagúak és tartósak. Nyári blúzból viszont vettem már olyat, amiből az első használatkor izzadság hatására kioldódott a festék, és megfogta a bőrömet és a ruha többi részét is, úgy, hogy a ruhából utólag sem jött ki. De más tescos ruhámmal nem volt még ilyen probléma, úgyhogy lehet, hogy az csak selejtes modell volt. Egyébként egy Orsaynél vagy egy New Yorkernél sokkal tartósabbak a ruhák, olyan átlagos minőségűnek mondanám.
6/6 anonim válasza:
Farmerokat régebben vette ott, mert jó szabásúak, kényelmesek, az anyaguk is jó. És olcsó volt. Ha kikopott, kidobtam és vettem a következőt. Viszont pont a napokban képedtem el, hogy ott is már a leggagyibb is 10.000 Ft-tól indul. Így már nem biztos, hogy megéri azt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!