Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó ötlet lenne régi, egyáltalá...

Jó ötlet lenne régi, egyáltalán nem divatos pólómból kivágni és úgy felvenni?

Figyelt kérdés
Csak ollót tudnék használni, vagy mondanátok ötleteket, hogy milyen itthon is megtalálható dolgokkal tudnám az ilyen pólókat feldobni?
2010. okt. 10. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:

miért csak ollót tudnál használni??Azért nem hiszem hogy 2-300 forintot nem szánnál különböző festékekre:D!!

Pl batikold be!vagy batikfestékkel rajzolhatsz rá mintát!Én csináltam olyat hogy a minta körvonalát pl rózsaszínnel kihímeztem a közepét pedig batikfestékkel festettem ki ugyan olyan rózsaszínremit a cérna....

Nagyon szép lett és volt ismerősöm aki megkérdezte hogy hol vettem és neki is megkellet mutatnom hogy hogy kell megcsinálni!

Pedig ő eddig az olasz és amerikai ruhán kívül amit rendelt több 100ezer forintokért nem vett fel semmit és ezt azóta is hordja és a fölső kb 5-600ftot ér...:D

Hát sok mindent lehet még csinálni vele...

Keress rá googelbe:)

Sok sikert és jó munkát!!:)

2010. okt. 10. 14:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, azért mondtam az ollót, mert így vasárnap délután nem tudok semmi olyat venni hozzá, és most van kivételesen ilyenhez kedvem :) Még gondoltam gombokra is...
2010. okt. 10. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:

első vagyok!

Amúgy a gomb is jó ötlet nekem eszembe sem jutott:)

2010. okt. 10. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Vegyél elő biztosítótűket és a vállába úgy tűzdeld bele, hogy kiadjon pl. csillagot.
2010. okt. 10. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:

az egyik oszt. társamnak a pólójára a nővére különböző gombokat varrt és nagyon szép.

a táskáján pedig biztosítűből csillag van meg gombok nagyo szupi

Szerintem is használj gombokat.

Ha kész tuds feltölteni képet? kíváncsi vagyok rá :)

2010. okt. 10. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:

- flittereket, gyöngyöket varrhatsz rá,

- batikolás, ruhafesték

- pufi festék használata, különböző mintákat ráfesteni, s hajszárítóval megnöveszteni

- vasalós matrica (akár magad is készíthetsz ilyen matricát, mert lehet venni papírboltokban ilyen lapot, melyre rányomtatod a kívánt mintát, s azt rávasalod

- hímezhetsz rá

2010. okt. 10. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!