Jó ötlet lenne régi, egyáltalán nem divatos pólómból kivágni és úgy felvenni?
miért csak ollót tudnál használni??Azért nem hiszem hogy 2-300 forintot nem szánnál különböző festékekre:D!!
Pl batikold be!vagy batikfestékkel rajzolhatsz rá mintát!Én csináltam olyat hogy a minta körvonalát pl rózsaszínnel kihímeztem a közepét pedig batikfestékkel festettem ki ugyan olyan rózsaszínremit a cérna....
Nagyon szép lett és volt ismerősöm aki megkérdezte hogy hol vettem és neki is megkellet mutatnom hogy hogy kell megcsinálni!
Pedig ő eddig az olasz és amerikai ruhán kívül amit rendelt több 100ezer forintokért nem vett fel semmit és ezt azóta is hordja és a fölső kb 5-600ftot ér...:D
Hát sok mindent lehet még csinálni vele...
Keress rá googelbe:)
Sok sikert és jó munkát!!:)
első vagyok!
Amúgy a gomb is jó ötlet nekem eszembe sem jutott:)
az egyik oszt. társamnak a pólójára a nővére különböző gombokat varrt és nagyon szép.
a táskáján pedig biztosítűből csillag van meg gombok nagyo szupi
Szerintem is használj gombokat.
Ha kész tuds feltölteni képet? kíváncsi vagyok rá :)
- flittereket, gyöngyöket varrhatsz rá,
- batikolás, ruhafesték
- pufi festék használata, különböző mintákat ráfesteni, s hajszárítóval megnöveszteni
- vasalós matrica (akár magad is készíthetsz ilyen matricát, mert lehet venni papírboltokban ilyen lapot, melyre rányomtatod a kívánt mintát, s azt rávasalod
- hímezhetsz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!