Hol tudok homokóra alakra nadrágot venni?
Vékony a derekam, ehhez képest szélesebb a csípőm. Milyen fajta farmer az, ami jól áll, és nem lötyög a derekamon?
Emellett magas is vagyok, jó lenne, ha a bokám se lenne ki.
Valaki tud segíteni ebben, hogy melyik a megfelelő nadrág, ilyen elcseszett alakra?
Régebben volt egy nadrágom, ami pont passzolt rám, emlékszem, hogy 2 méret volt rajta.
Nekem a Lidl-ben árult farmerek jók szoktak lenni. Persze én nem vagyok magas és a dereka sem passzol, de legalább nem is bő túlságosan. Egy övvel teljesen jó.
Más üzletekben, ahol két méret van ráírva, a második jelöli a szárhosszt.
Nagyon régen a Levisnek volt olyan fazonja, ami pont ilyen alakra volt jó, de sajnos megszüntették. Azóta én sem találtam rám passzoló farmert.
Amit én tapasztaltam az az, hogy farmereknél az illik rám, amikben van egy kis elasztán. A 100% pamut farmerek sosincsenek megfelelően rám szabva, lenyomják a fenekem, a derekamnál meg elállnak.
Egyébként pedig hagyományos nadrágokból valamivel könnyebb keresni, segít, ha rugalmas a nadrág dereka, ill. cipzáros/gombos. Az elől megkötős lazább jogger fazon elég buggyosan áll elől, ettől függetlenül van, mikor szeretem.
Én mindig övekkel szenvedek, csak sajnos ugye azzal az a baj, hogy ha próbálom olyan keskenyre húzni a derekamon a nadrágot az övvel, hogy szépen nézzen ki, akkor felhalmozódik az anyag és vagy felül vagy alul buggyan ki a szegélye, szóval az se túl esztétikus.
És ne úgy gondolj rá, hogy elcseszett test, hidd el, nagyonis szép alak ez és megvannak az előnyei!☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!