Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok homokóra alakra...

Hol tudok homokóra alakra nadrágot venni?

Figyelt kérdés

Vékony a derekam, ehhez képest szélesebb a csípőm. Milyen fajta farmer az, ami jól áll, és nem lötyög a derekamon?

Emellett magas is vagyok, jó lenne, ha a bokám se lenne ki.

Valaki tud segíteni ebben, hogy melyik a megfelelő nadrág, ilyen elcseszett alakra?

Régebben volt egy nadrágom, ami pont passzolt rám, emlékszem, hogy 2 méret volt rajta.

2023. máj. 12. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy kb. jót és igazíttasd magadra. Kicsit többe lesz, de valamit valamiért.
2023. máj. 12. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a Lidl-ben árult farmerek jók szoktak lenni. Persze én nem vagyok magas és a dereka sem passzol, de legalább nem is bő túlságosan. Egy övvel teljesen jó.

Más üzletekben, ahol két méret van ráírva, a második jelöli a szárhosszt.

Nagyon régen a Levisnek volt olyan fazonja, ami pont ilyen alakra volt jó, de sajnos megszüntették. Azóta én sem találtam rám passzoló farmert.

2023. máj. 12. 13:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Na, sikerült közben. C&A-ban találtam high slim elnevezésűt, pont jó :)
2023. máj. 12. 15:01
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Amit én tapasztaltam az az, hogy farmereknél az illik rám, amikben van egy kis elasztán. A 100% pamut farmerek sosincsenek megfelelően rám szabva, lenyomják a fenekem, a derekamnál meg elállnak.

Egyébként pedig hagyományos nadrágokból valamivel könnyebb keresni, segít, ha rugalmas a nadrág dereka, ill. cipzáros/gombos. Az elől megkötős lazább jogger fazon elég buggyosan áll elől, ettől függetlenül van, mikor szeretem.

2023. máj. 13. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mindig övekkel szenvedek, csak sajnos ugye azzal az a baj, hogy ha próbálom olyan keskenyre húzni a derekamon a nadrágot az övvel, hogy szépen nézzen ki, akkor felhalmozódik az anyag és vagy felül vagy alul buggyan ki a szegélye, szóval az se túl esztétikus.

És ne úgy gondolj rá, hogy elcseszett test, hidd el, nagyonis szép alak ez és megvannak az előnyei!☺️

2023. máj. 14. 07:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!