Mi alapján döntsem el , hogy melyik ruhához viseljek
nejlon harisnyát és, ha igen, akkor a színét?
Ó hogyne.
Kissé túl van lihegve.
Egy férfi nem regél ódákat a zoknijáról, hogy milyen cipőt, milyen nadrágot vegyen hozzá.
Messziről bűzlik.
2023. máj. 13. 17:02
11: az, hogy valaki igényes meg van szépérzéke nem egyenlő a fetisizmussal. Persze, nem fogod nekem elhinni, de nagggggyon messze vagyok a fetisizmustól és nőnemű vagyok... meg nyilván azért kérdezte meg a kérdező, hogy milyen harisnyát vegyen és mikor, mert szeretne csinos, igényes lenni - az igényes öltözködésnek meg vannak szabályai. Az meg elég szomorú, hogy kb 3-4 szabály vagy tipp ódákat zengésnek van meg hogy manapság a magyar férfiak körében az a normális, hogy "akkor már igényesen vagyok felöltözve, ha nem szaglik a zokni, onnantól kezdve mindegy"...
2023. máj. 15. 11:16
12.
Két leveledből megmondom, hogy nem egyszerű eset vagy.
Mellesleg attól hogy nő vagy, még nem mentség a fétistől.
Egy olyan haszontalan ruhadarabon lihegni ami szinte nem is látszik, nem melegít.
2023. máj. 15. 12:17
13: ez nem lihegés, egyszerű etikett. Amúgy én pont nem is szeretem a harisnyát, és ha nem gondolom indokoltnak, nem is hordom (pl. ahogy jó az idő, már nem is veszek fel ruhákhoz, max. nagyon elegáns alkalmakra).
2023. máj. 15. 12:19
Csak tudod ha állítólagos szabadságban élünk, akkor a ruhánkat is had választhatjuk meg mi magunk.
2023. máj. 15. 12:44
15: a szabadság azt jelenti, hogy az állam nem szólhat bele, nem arról, hogy másnak nem lehet róla meg a véleménye. Nyilván vannak illemszabályok meg vannak kimondatlan meg leírt öltözködési tanácsok - nyugodtan tojhatsz beléjük, csak ne csodálkozz, ha másnak megvan róla a véleménye vagy ízléstelennek tart.
2023. máj. 15. 12:59
Tudod mi a baj ezzel a néppel?
Hogy a te félék az idegenek elvárásainak akarnak megfelelni!
Egymást lesitek, kin , mit, lehet megfigyelni, hogy aztán lehessen szörnyülködni.
Az idegeneknek próbáltok megfelelni.
Beteg egy szokás, amitől én teljesen elhatárolódom.
2023. máj. 15. 13:27
17: én nem az idegeneknek akarok megfelelni, mert az én ízlésem is afelé tendál, amit mondok, és én pl. örülök annak, hogy vannak szabályok, hogy megadjuk bizonyos eseményeknek a módját. Nem ítélem azt el, amikor vki ezt telibetojja, de az már zavar, amikor vki emiatt fétisesnek nevez, amikor azt sem tudja, mit jelent az a szó. Főleg hogy sztem sok "sz...j bele, mit gondolnak mások, élj úgy, ahogy akarsz, öltözz úgy, ahogy akarsz" ember addig toleráns csak, amíg ő határait nem lépik túl (avagy kíváncsi lennék, mit szólnál, ha anyukád temetésére félmezetlenül meg bikiniben mennének emberek).
2023. máj. 15. 13:32
Ritkán öltözöl ki de ilyen a stílusod..
Sajnos voltam sok közeli rokonom temetésén, de sima hétköznapi ruhában.
Nem tudom fogod e érteni a hasonlatot, ami pont ide vág, az érzelmekről szól és nem képmutatásos öltözködésről.
“ ott a legmélyebb a víz, ahol a legcsendesebb”
2023. máj. 15. 16:02
Nem azt mondtam, hogy ritkán öltözöm ki, hanem hogy harisnyát nem hordok gyakran. Amilyen kevéssé vagy felszínes, annyira gyenge szövegértésed, ami meg pont nem a nem felszínes emberek sajátja.
2023. máj. 15. 16:05
Kapcsolódó kérdések: