Hogy oldjam meg ,hogy a ballagáson kevesbé legyen kellemetlen?
Figyelt kérdés
Nekem a lábamon vannak striák és a ballagason szoknyába kell lenni. Felpróbáltam egy börszínű nejlon harisnyát hátha ugy kevesbé látszik de nem segített. Majd még megpróbálkozom talán a fehérrel is, de a mai ballagásokon meg már lehet ,hogy gáz ha felveszek egy fehér harisnyát úgy ,hogy a legtöbb lányon vagy nincs vagy csak egy bőrszínű van. Segitsetek mit tudnék tenni ,hogy kevésbé látszódjanak a striáim a harisnya alatt.2021. máj. 28. 22:56
2/12 anonim válasza:
Fekete harisnya nem opció?
Szerintem pont nem fog senkit érdekelni amúgy, hogy milyen harisnya van rajtad, vagy hogy van-e rajtad egyáltalán.
3/12 anonim válasza:
Lehet kapni mintás harisnyákat.
Nagyon jól tudnak mutatni.
Valami kis szolid darabot válassz.
4/12 anonim válasza:
//Amúgy meg nincs rajta semmi szégyellni való!
Alkalomra oké, takard el (csípdkimagad,teddoda) , de ne takargasd állandóan, ne így élj.
Nem azok beszélnek rajtad, milyen ember vagy valójában. //
5/12 anonim válasza:
Hidd el, hogy senki nem fogja azt figyelni. Vegyél fel testszínű harisnyát és ne aggódj.
6/12 anonim válasza:
Plusz egy szavazat a fekete harisnyára.
7/12 anonim válasza:
Van olyan harisnya pl Bellinda perfect 40den,ami nem áttetsző, elfedi az ilyen hibát,de szép fényes fajta.
9/12 anonim válasza:
Folyékony harisnyával befújod.
Alapozó/korrektor.
De a striák senkit nem érdekelnek, nyugi. És szinte mindenkinek van. Még a fiúknak is! Egy természetes dolog, senki nem fog vele foglalkozni, valószínűleg fel sem fog tűnni.
10/12 anonim válasza:
A 7-es hozzászólóval egyet értek. Egy 40denes harisnya elég vastag hogy eltakarja a "hibákat". Nagyon szép fényesek is. Nekem is van pár ilyenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!