Vegyek a páromnak másik inget?
Szombaton esküvőre megyünk, párom ma vett magának egy 38as méretű inget, ami szerinte S méretnek felel meg. Mindigis S méretű ruhákat hordott, mert elégé vékony alkatú.
Na itthon fel is vette az inget és mikor betűrte a derekát, akkor látszott hogy bagyon bugyos rajta az ing és a váll vonala se követi az ingvállakat. Szerintem nagy rá egy kicsit.
Gondoltam holnap beugrom a H&Mbe és veszek neki egy eleve testhez simuló S méretű inget.
De a másik gond hogy a párom rövidujjú inget vett, viszont ahogy néztem a H&Mben csak hosszújjú ingek vannak. Félek hogy megveszem és összeveszünk. De azt se akarom hogy úgy nézzen ki mint egy idióta. Szerintetek? :(
Első körben ha lehet kicsereltetnem a meglevő inget.
Nem tudni mennyire szereti a párod a hazárdírozást, ha áldását adja az új ingere, akkor vegyél. Amúgy sem árt, ha van egy jól szabott ing. Bármikor jól jöhet.
És vilagositsd fel, hogy a 38-as már M-es méretnek felel meg a szamozastol függően.
37-es inget már jóideje nem láttam.
Nyakban amúgy jó?
Mert ha ott fog szorítani, az nem kicsit lesz fura...
38 as?:DD
Azt mondta ennél kisebb számozott ing nem is volt.
Gyerekkonfekción kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!