Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azonos nemű testvérek esetén...

Azonos nemű testvérek esetén kérdezem, hogy örököltétek az idősebbtől a ruhát, vagy vettek külön mindegyikőtöknek?

Figyelt kérdés
Egyik volt osztálytársamék hárman vannak testvérek, három lány, nem nagy korkülönbség van köztük. Ők például szerettek biciklis nadrágban lenni, ezért az mindhármuknak külön saját volt. Viszont ugyanazt a télikabátot viselték mind a hárman, csak azt úgy kapta meg a kisebb, amikor a nagyobb már kinőtte. De ez egy jobb anyagú kabát volt, amit bár mindhárman hordtak, nem koptatták el annyira.
2023. máj. 8. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő. Ami jó állapotú volt, azt természetesen nem dobták ki a szüleim csak azért, mert a testvéreim már kinőtték, hanem hordtam én is. De persze új ruhákat is kaptam, ha éppen szükségem volt rá.
2023. máj. 8. 21:25
 2/7 harebell ***** válasza:
100%
Vegyesen, kaptam újakat is, de sokat örököltem, unokatesóktól is. Ha valami nem tetszett, nem volt muszáj hordanom, de mindig volt miből válogatni.
2023. máj. 8. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Is. A babaruhák nem nagyon mennek tönkre, de később eléggé leharcolták a ruháikat. A suli kezdete óta ünneplőt meg kabátokat örökölt főleg a kisebb a nagyobbtól. Mostanra kb egyforma magasak, de az egyik szélesebb, szóval emiatt sem aktuális már.
2023. máj. 8. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem.lanykent ket batyam van es igy is nagy reszet orokoltem
2023. máj. 9. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig nagyrészt örököltem, később több lett a saját ruhám
2023. máj. 9. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolások a gyerekek, még megy az öröklés, de mivel saját ízlésük van, néha becsúszik a kicsinek is 1-1 új ruha. Mindent örököl, ami nem tetszik, nem veszi fel.
2023. máj. 9. 11:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Meg nem azonos neműként is. Ha már a biciklis gatyát említetted, nekem is vettek, de én fiúként nem szerettem. Így viszont a húgom lecsapott rá és ki is használta rendesen. De most sem úszom meg, mert most meg a barátnőm szokott abban lenni. Igaz jól is mutat benne.
2023. máj. 26. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!