Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Masnak is gondot okoz a...

Masnak is gondot okoz a megfelelo cipomeret kivalasztasa?

Figyelt kérdés
35 eves multam, de sokszor meg mindig problema a tokeletes cipomeret kivalasztasa. Sok helyen olvastam, hogy a sajat talphosszra + 0.5, maximum 1 cm-t raszamolni, es az lesz az idealis valasztas. Ehhez kepest az en 26.5 (zokniban) cm hosszu labfejemre 28 cm alatt semmilyen cipo nem jo, de van, hogy a 28.5cm belso talphossz is kenyelmetlen. Tapasztalatok ezugyben?
2023. máj. 8. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztalom. Nekem 27,5 de a méretben megfelelő szorít
2023. máj. 8. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen sajnos, mert nekem olyan cipő jó, ami a bokát fogja: olyan meg egyre kevesebb van. Nyáron meg néznek, hogy miért is van zárt cipőm. (F!)
2023. máj. 8. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
nem elég széles a lábfejnél, azért
2023. máj. 9. 07:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Lányként 42 es lábam van,de sajnos hiába lenne jó a hossz,a szélessége miatt,43,néha 44 es kell,ami nőiben szinte lehetetlen.
2023. máj. 9. 08:01
 5/6 anonim válasza:
Hát igen :) Szeretem a sport cipőket,tornacipőt is 40 felett. Cipőböl 39-es a jó papucsból 38-as :) Nem is értem. Nem szeretem haszoros. Próbálj több fazonból több méretet,sok helyen lehet el is vannak méretezve sztem. Nekem a multkor adidas sport cipőböl 38-és 3/4 est adott nem is tudtan,hogy van ilyen :) próbálgass sokat nálam is ez van.
2023. máj. 9. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:

én ezért szoktam rá a valódi deszkás cipőre (fiú vagyok)

plusz annyira kényelmes, a sarka párnázott, hogy a sima félcipő már kenyelmetlen

2023. máj. 9. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!