Boxeralsót látatlanban hogy lehet megfelelőt kiválasztani?
Ugye tudvalevő, hogy nem szoktunk ilyet a boltban felpróbálni.
Most vettem kettőt, mert már a fecskét főleg a nyári időszakban nem szeretem.
De a boltban az eladó látva a bizonytalanságomat, ezt mondta: "Tessék hazavinni és majd otthon meglátja!" - erre én: "Haza lehet vinni?" "Hát persze, a pénztárnál tetszik fizetni és viheti."
Na mindegy, megvetten két boxeralsót (szerencsére a legolcsóbbikat, pedig rám akarta sózni a drágábbakat).
Ráfeszül a combomra. Ez normális? Nem érzem magam jól benne, pedig azt gondoltam, hogy kevésbé fog pállani a lábam között.
Tapasztaltak válaszoljanak már, hogy lehet a megfelelőt kiválasztani, hogy az ember ne kapáljon rá?
Ja, 38/f
Ja, most olvasom, hogy külön kategória a bőszárú és a passzos. Én bőszárút akartam volna!
A seggfej eladó miért nem segít ilyenkor?
Szolnok, Tiszavidék Áruház. De amúgy mindkét nő olyan... furcsa volt.
De az utóbbitól, akivel a fenti párbeszéd zajlott, megkérdeztem, hogy próbálni esetleg szokták ezt?... Erre tágra nyílt szemekkel kérdezte, hogy: "Alsónadrágra akar próbálni???"
Esetleg olyat csinálhatsz, hogy pár ruhadarabot beleraksz a kosaradba. A boxert is... Aztán besunnyogsz az próbafülkébe és felpróbálod.
Egyébként jah, ezeket nem szokták próbálni.
Alsógatyát nem szoktam soha felpróbálni. Ha már vettél magadnak, ránézésre elég jól meg tudod saccolni a méretet. Meg szoktam nézni a derekát, mennyire nyúlik. Esetleg a csípőrészt, szárát és látom, hoyg jó lesz-e vagy sem. Nem mindig úgy áll rajtam, mintha rám öntötték volna, van hogy kicsit bővebbet, vagy passzosabbat sikerül venni, de azért hordhatóak.
A tapadós boxereket, főleg így nyáron én sem kedvelem. Szintén a lazább fazonúakat hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!