Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miksolcon a plázában létezik...

Miksolcon a plázában létezik még a Dr. Marteins bakancsbolt? És ha igen ott lehet kapni virágmintás bakancsot?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincs bakancsbolt a plázában.

Off: Ugye a bakancs nem lett divat ? Eddig fújolt mindenki, hogy bakancs így, meg úgy...

2010. okt. 9. 23:20
 2/9 A kérdező kommentje:

nemtudom nemrég ugrott be hogy jó lenne fesztiválon nyúzni

de akkor hol van miskolcon bakancsbolt?

2010. okt. 9. 23:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Pedig divat,főleg a honvédségi surranó! :DDDD
2010. okt. 10. 01:13
 4/9 A kérdező kommentje:

:D:D csak év valami virágmintásat szeretnék de nem találok

meghogy mennyiért vesztegetik?

2010. okt. 10. 09:44
 5/9 A kérdező kommentje:
-v +n
2010. okt. 10. 09:44
 6/9 anonim ***** válasza:
A Széchenyi utcán az egyik kapualjban, talán a centrum oldalában, a villanyrendőrtől visszább van egy bakancsbolt +londsdale termékekkel foglalkozik még a nőci. Nála lehetne megkérdezni, pár hónapja láttam nála mindenféle mintás bakancsot. Ha itt nincs, akkor sehol. Talán Helen a bolt neve, de nem biztos.
2010. okt. 10. 10:57
 7/9 A kérdező kommentje:
és mennyiért vesztegetnek egy bakancsot?
2010. okt. 10. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja igen, első vagyok.

A neve Lonsdale, egy bakancs van a kapualj oldalában felfüggesztve. A Centrumtól kicsit feljebb kell gyalogolni.

A bakancs drága lesz, de attól is függ, hogy milyen márkát akarsz. A Martens viszonylag drága, szerintem 20-25.000 is bele fog fájni. Az, hogy virágos lesz-e, azt nem tudom, valószínűleg nem. Szerintem rendelned kell, nem nagyon szoktak virágos bakancsot hordani :D

2010. okt. 10. 12:29
 9/9 A kérdező kommentje:
huh akkor egyenlőre lemondok a bakancsról:S az nagyon drága
2010. okt. 10. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!