Mi ez a bokazokni őrület, hogy télen -2 fokban bokazokniban flangálnak a fiatalok?
Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 14:44
11/17 anonim válasza:
Hmmm rajtam nem látol:)
Én ki nem állhatom a boka zoknit, nincs az a pénz amiért fel venném:)!! Ja igen hogy a kérdésnél maradjak... divatolnak csak, mert ez a divat, máj meg unják egyszer...
12/17 anonim válasza:
Nem feltétlen gondolnak a jövőjükre, arra, hogy felfázhatnak, csak divatolnak egymással.
13/17 anonim válasza:
Én többnyire télen is bokazoknit hordok, de nem látszik, mert bakancs, csizma van akkor rajtam, nem lóg ki a bokám. Valamiért nem szeretem a sima zoknit.
14/17 anonim válasza:
Engem idegesít a magasszárú. Mindenfajtát próbáltam, nem birom elviselni magamon.
Hosszugatya + bokazokni teljesen jol melegen tart
15/17 anonim válasza:
És ezt májusban kérdezed meg...:D Őket kérdezd meg, ha ennyire zavar!
17/17 anonim válasza:
a kérdező az a típus mint mikor sapkát kell venni mert anyu fázik
hová süllyedtünk. jogos. pl beleszólsz más dolgába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!