Normális az ilyen? Télvíz idején bokalengetős nadrág bokazoknival. Kivan a meztelen bokája. Ilyenekkel van tele minden. Nem tűnt fel, hogy TÉL van?
Na majd a tüdőgyuszival is érezze jól magát.
Amúgy már rég nem ez a divat, mert TÉL van. Ez nyáron volt divat, szóval még erre sem lehet jogosan hivatkozni. Le vannak maradva.
Lehet, hogy nem telik neki másra. Ebben az esetben ne kritizáld, inkább segítsd, ha teheted.
Ha meg divatból csinálja, hát mi közöd hozzá?
Normális az olyan, aki idegenek kilógó bokáján meditál ennyit...? Neked nincs saját életed, vagy mi?
Mindenki azt vesz fel, amit akar. Én felöltözök, mert fázok, más meg felőlem rohangálhat fürdőruhában is, ha jól esik neki.
amúgy az tényleg nem jutott az eszembe, hogy nincs pénzük legalább egy rendes zoknira :(
mint ahogy 9-es is ezen pattog már mióta, újra és újra visszatér, mint róka a dögre :)
spórolj aranyom, hidd el sikerülni fog
de ha nem, utalok neked zoknira
#12, ő igazából egy fitymacsattogtató 35+os fószer.
Noshát, hogy a kérdésre is válaszoljak.
Nekem is fura néha, viszont én speciel örülök neki.
Jólesik bokákat nézegetni télen is.
Ha megnézed, a legtöbb ilyen lány, aki hasonlóan hordja,
általában még fejlődésben levő szervezet, vélhetően a napi kalóriabevitelük bőven fedezi a hőmennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!