Normális az ilyen? Télvíz idején bokalengetős nadrág bokazoknival. Kivan a meztelen bokája. Ilyenekkel van tele minden. Nem tűnt fel, hogy TÉL van?
Google: hideg jótékony hatása
Csak hogy ma is tanuljatok valamit.
Tegnap munkahelyen úgy felb.sztak, hogy utána a hideg levegő nagyon jól esett, és rendbe is hozott teljesen.
Kérdező, mindenki azt vesz fel, amit akar. Ha megfázik, hát megfázik, ez van, az ő felelőssége.
Az szerinted mennyire normális, hogy a legtöbb ember leszarja saját egészségét, pl. cigizik, káros szenvedélyei vannak, hulladékot eszik, aztán meg sírva rohan az orvoshoz, hogy gyógyítsa meg, amit ő elrontott, de akkor se fogja a felelősséget vállalni, hanem inkább minden más a hibás, jaj, elkaptam a betegséget...stb..
Aki pl nincs sokat kint, az minek öltözzön eszkimónak?
Boltba én is tornacsukában szaladok el, összesen az oda-vissza út alatt 5 percet vagyok kint. Remélem én is ilyen döbbenetes lelki törést okozok ezzel pár hápogónak. :D
Akkor rajtam elhűlnél :D Én például télen is rövidnadrágban futok
Nagyon sok ember nem fázós, például én sem vagyok az.
Mindenki úgy öltözködik, ahogy akar. Nincs köze hozzá senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!