Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megvennétek? /Csizma/

Megvennétek? /Csizma/

Figyelt kérdés

Ma voltam a New Yorker-be, láttam egy térdig érő középmagassarkú csizmát, nagyon kényelmes volt.

Ránéztem az árára és 12000 Ft volt.

(nagy lábam van ezért nehéz cipőt találnom ami tetszik is)

Nemtudom hogy mennyire érné meg... Nem is ismerem a minőségét. /talpára van írva " Made in China/

Lenne rá fél év garancia

2010. okt. 9. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még keresgélj
2010. okt. 9. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
NE vedd meg!
2010. okt. 9. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
a-a, elsőszámú szabály: newyorkerben csak idény után vásárlunk cipőt, emrt egyrészt háromezer forintért dobják utánad, másrészt nem is érnek többet!
2010. okt. 9. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nézz körül. Én is viszonylag nagy lábon élek (40-41), s általában egy kisebb üzletben szoktam magamra cipőt találni. Nem olcsó, de a múltkor egy 10ezres csizma le volt árazva 4-re (mondjuk volt is bajom vele bőven, mert ragasztatni kellett, utána meg kicserélni, de szó nélkül kicserélték)

Ajánlani tudnám még a Deichmann-t de ott is érdemes várni, míg lejjebb megy az ára.

Én a New Yorkerben egy táskát néztem ma, 7000 Ft volt és még csak nem is bőr. Úgyhogy inkább vettem egy F and F-eset 20% kedvezménnyel 2400 Ft-ért.

2010. okt. 9. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
New Yorker nem a hosszú életű dolgok mintaboltja.
2010. okt. 9. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznos volt :)
2010. okt. 10. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!