Korai még a szanda?
Nő vagyok és szandát szeretnék felvenni ZOKNI NÉLKÜL. 😂
Magasított a talpa ("holdjáró")
19l
Szanda XDD
És 20+ fokban már simán mehet
Nem tudom miért kell paródiát csinálni folyton abból ha valaki másképp mond valamit. Nálunk Erdélybe mindig szanda-ként tanították és mikor Magyarországra költöztem akkor csesztetett mindenki, hogy szandál-t mondjak.
Valószínűleg a kérdező azért írta így, mert így tanulta.
Köszönöm a válaszokat!
Én tényleg úgy tanultam, hogy szanda, de sok szó van amit "helytelenül" használok és nem tudom a köznyelvet magamra kényszeríteni. Tudom, tudom a szanda egy népcsoport a lábbeli meg a szandál. Sajnálom, ha valakinek sértette a szemét.
8-as,el tudom dönteni, de ez a kib@szott oldal azért van, hogy anonim kérdéseket tehessünk fel. Az nincs meghatározva, hogy bagatel kérdések nem lehetnek.
Nem, nem tudtam eldönteni, nem vagyok fázós, de vannak még olyan emberek akik csizmát hordanak. Így elég szélsőséges az öltözködés is...
9.
De mégis mi alapján tudnák mi eldönteni még akkor is, ha gyk az oldal neve, mikor nem tudjuk, hogy hány fok van, pláne, hogy hány fok lesz, mikor indulsz, mennyi ideig vagy kint, és mennyire vagy fázós? Neked ez az összes információ megvan, mégsem tudod, felveheted-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!