A feltört sarkamtól véres lett a fehér cipőm. Mit tegyek?
Vettem egy fehér nike cipőt és titokzokniban voltam és elég csúnyán feltörte a sarkam. Sajna csak akkor tudtam foglalkozni vele amikor már beszáradt. Nem nagy foltról van szó. Elkezdtem nedves törlőkendővel dörzsölni és egy kicsit jött ki belőle de elég csúnya a folt. Egyik ismerősöm azt mondta hogy próbáljam meg folttisztítóval, de az nincs itthon.
Valakinek van valami ötlete hogy házilag hogyan tudnám kiszedni a foltot? Hogyha lehet mosógépbe nem szeretném tenni, félek hogy tönkremegy a cipő.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Talán próbáld meg Vanish szappannal bedörzsölni, rajta hagyni egy kis ideig, aztán lemosni. Vagy mosóport tegyél arra a részre és azt dörzsöld át, majd mosd le vízzel.
Remélem valamelyik beválik.
Attól függ milyen anyagból van a cipő. Nekem van egy fehér vászon sneakerem, azt kb. hetente mosógépbe teszem.
Tehát ha vászon, akkor mosógépbe nyugodtan mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!