Ez a menyasszonyi ruha mennyire számít divatosnak? A fátyol illene hozzá?
Nekem a ruha tetszik, de a fátyollal kicsit sok.
"mennyire számít divatosnak?"
Kit érdekel? Az az egy számít, hogy a menyasszonynak tetszen.
Nem szeretem a sellőfazonú ruhákat, de amúgy nem csúnya. A fátyol azért sok, mert túl hosszú.
Szerintem most a vintage a divat, ez meg nagyon nem az.
Hogy is mondjam, eléggé sok.
Hát ez a csipke elég 80as évek, trendinek nem mondanám, de van egy retrós giccs bája.
Ha ilyen Cicciolinás, extravagáns a stílusod, akkor ja, el tudom képzelni. De ez 100ból 1 nő, vagy talán 1000ből 1, akinek van hozzá személyisége.
Szerintem ez nem számít jelenleg kimondottan divatosnak. Itt egy cikk a témában: [link]
De ha tudsz angolul keress rá, hogy bridal fashion 2023 és tudsz inspirálódni.
De ha neked tetszik és illik a stílusodhoz viseld bátran. Az esküvőd rólad szóljon, 10 év múlva, ha visszanézed a képeket jobban számít, hogy tetszett-e neked igazán a ruha mint az, hogy mennyire követte az aktuális divatot.
Őszintén szólva nekem nagyon tetszik így az összhatás, úgyhogy meglepett, hogy ennyien leszavazták, de hát ízlések és pofonok. :)
Mindenesetre szerintem a ruha nagyon szépen kiemeli az alakod, jól mutat rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!