Miért nem növelik meg a nadrágok zsebeinek méretét az egyre nagyobb mobiltelefonokhoz?
Nekem férfi farmerok farzsebein tűnik fel ez, amit a 1-es írt. Valóban nagyobbak lettek és lejjebb is kerültek.
Tudom nem ez a kérdés, de én többek között ezért nem veszek nagy tepsi telefon. 6"-os kijelző bőven elég. Ez még kézben, zsebben úgy ahogy kényelmes és elfért. Ha komolyabb dolgot csinálok, amihez kell a nagy kijelző, előveszem a laptopot. Telefonálni, út közben megnézni egy e-mailt, megnézni egy menetrendet, bővel elég ekkora kijelző.
Visszatérve: lehetne növelni a zsebek méreteit: de egy határ után már az is hülyén nézne ki, hogy "szatyrok" lógnak az ember gatyáján, hoyg a tablet méretű telefon elférjen.
Női nadrágokra gondolsz?
Itt a válasz: [link]
De vannak ma már olyan női nadrágok, (ami most divat) hogy teli van zsebekkel a nadrág.
Az iPhonon van még egy-két kisméretű Android telefon, csak drágább mert kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!