A régebbi (rendes antennás) mobiltelefonoknak vagy a maiaknak nagyobb a hatótávja?
"Valahogy javítani akarok a jelen."
Veszel egy átjátszót.
Meg lehet probalni egy regi tipusu Motorola autos telefonnal.
Ezeknek van kulso antennajuk is.
Most vettem észre, hogy beépített akksit írtam, de igazából én antennára gondoltam.
Na szóval a vásárolt Nokia 2110 akksija működik, sosem használták ezt a telefont előtte, karcmentes. De nem is várok sokat az akksijától 21 év után. Ha esetleg nem is működne majd a hegyekben fagypont alatt, viszek magammal külső Li-Ion akkumulátort, amit leszabályzok erre a feszültségre, hogy üzemeltetni tudjam. Nagyon kíváncsi leszek, mert a Bükknek ezen a pontján abszolút nincs térerő, megnézem, mit alkot ma a 21 éves Nokia technika.
Mindez azért kell, mert minden télen kimegyünk a hegyekbe táborozni, se áram, se víz, semmi komfort, se térerő, de a külvilágnak néha jó lenne jelezni, hogy még élünk.
télen a hegyekbe táborozni?
viccelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!