Apple iPhone nagyobb tárhely, hogyan? (bővebben lent)
Van egy iPhone 6s készülékem 16GB-os, ami folyton jelzi, hogy megtelt a tárhelyem, van összesen 28 fotóm, messenger, facebook, viber, 1 játék meg instagram.
Egyszer enged fotózni, egyszer nem. Nagyon unom már....
Hogyan működik ez a tárhely vásárlás?
Hogyan kell fizetni?
5GB az ingyenes, az van nekem...
50GB-ra ír 0,99€ .. akkor az havonta kb. 300ft?
Elég az az 50 GB? Nem igazán tárolok semmit a telefonon. Ha egyszer kifizetem muszáj minden hónapban?
Havonta 0,99E, termeszetesen. De nem kell havonta fizesd, lehuzzak a VISA kartyadrol minden honapban automatikusan, csak akkor szunik meg ha vagy elfogy a penzed, vagy megvaltozik a kartyaszamod, vagy lemondod.
A telo a fotokat videokat fel fogja automatikusan tolteni a felhobe, a telon csak a thumb marad.
Nekem nincs semmi féle kártyám, ezért kérdeztem, hogy hogy kell fizetni. Fizetem az előfizetést és ennyi.
Elnézést, ha nem érthetően tettem fel a kérdést.
Az előző válaszolótól kérdezem!!!
Az alkalmazás szennyei nevem te a helyi dokumentumok és adatokra gondolsz?Ha igen akkor nem tudod véletlenül hogyan lehet kitörölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!