Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen benyomást tesz rátok...

Milyen benyomást tesz rátok ha egy férfi elegánsan öltözve, ingben van?

Figyelt kérdés

Nem tudtam jól megfogalmazni a címet.

Igazából az érdekelne hogy ha az utcán sétálva megláttok egy férfit ingben, hozzá illő nadrágban, bőrcipőben, milyen benyomást tesz rátok?

"Biztos pénz közelében van","Sznob","Lehet randira megy"?

Én szeretek csinosan öltözködni, de sokszor kakukktojásnak érzem magam, ez annyira nem jellemző. A többség szerintem slamposan öltözködik, a nők is a randira eléggé hétköznap ruhában jelennek meg.

Ehhez képest meg úgy tapasztalom nem keltek túl nagy feltűnést ezzel. Nem mint ha erre utaznék. De magamból kiindulva ha meglátok egy korombeli nőt kosztümben, magassarkúban, biztos felkelti az érdeklődésemet.

2023. ápr. 20. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem pusztán egy ingtől még nem lesz valaki elegáns. De semmi különös véleményem nincs róla. Irodaházban dolgozom, megszoktam az inges pasik látványát, nem kapom fel rá a fejem.
2023. ápr. 20. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem csak ingre gondoltam, mondjuk egy chino-val meg egy szép bőrcipővel.

Szívesen dolgoznék olyan helyen ahol így lehet öltözködni :)

2023. ápr. 20. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik az elegáns öltözködés, sőt.

De ha meglátok egy elegáns férfit az utcán nem gondolok semmit, nem igazán érdekel.

2023. ápr. 20. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
örülök, hogy vannak még jóízlésű emberek
2023. ápr. 22. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön ha egy férfi elegánsan öltözködik, de fontos hogy jó szabásúak legyenek a ruhadarabjai.

Ha csak simán egy ing van rajta farmerral, az is nagyon jól néz ki, főleg ha lazán hordja, feltűrt ujjakkal, 2-3 gombot szabadon hagyva, az nagyon szexi tud lenni ;).

2023. ápr. 25. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!