Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen rossz az ízlésem?

Miért ilyen rossz az ízlésem?

Figyelt kérdés
A barámomnak küldözgettem Jordaneket amik tetszenek és azt mondja nagyon rossz az ízlésem. Én küldtem neki Air Jordan 1 mid Invert Black Whiteot, Air Jordan 4 Retro Military Blacket, Air Jordan 1 Mid Stealth és Air Jordan 1 Mid Cement Greyt. Ő meg Air Jordan 1 High “Sokszínű”-re, Air Jordan Elevate Highra és Air Jordan Mid SE (lila szőrős cipő)-re mondta hogy ezek jók. Nagyon rosszul érzem magam mikor azt mondja hogy szar az ízlésem (minden térben). Hogy tudnám megváltoztatni az ízlésem?

2023. ápr. 20. 11:39
 1/8 anonim válasza:
85%
Nincs olyan hogy rossz vagy jó ízlés, mindenkinek olyan amilyen.
2023. ápr. 20. 11:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem a barátom azt mondta hogy szar az ízlésem
2023. ápr. 20. 11:48
 3/8 anonim válasza:
80%
Akkor nem a barátod.
2023. ápr. 20. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem sz.rja le hogy mit mond? Ne legyél ennyire buta. Azért létezik millió féle cipő, mert nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
2023. ápr. 20. 14:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem meg, mert nem annyira vagyon otthon a cipőkbe és ő meg igen. És ezért hallgattam rá hogy nekem milyen szar az ízlésem.
2023. ápr. 20. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
De itt nem az a lényeg hogy mennyire vagy otthon a cipők terén. Az nem egyenlő azzal hogy nincs saját ízlésed. Egyedül csak az számít, hogy neked tetszen az amit hordasz. Igaz barát meg nem mond ilyet
2023. ápr. 20. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából, ki dönti el, hogy mi az, hogy jó ízlés? Mármint persze, vannak olyan kombinációk, amik sokaknak nem tetszenek. Pl. ha neon zöld melegítőnadrágot felveszel neon zöld pulcsival és zöld cipővel, ez valószínűleg nem lesz egy népszerű kombináció, mert sok embernek szimplán bökni fogja a szemét ez a szín, pláne ilyen mennyiségben. Viszont amúgy tényleg, ki dönti el, hogy mi a jó ízlés?

De amúgy most ránéztem azokra a cipőkre, amit írtál. Őszintén, engem annyira nem érdekelnek az ilyen cipők, nem az én világom, viszont amiket írtál, azok tök átlagos cipők. Szóval na, nincs velük semmi baj. Meg tényleg, annak, hogy jó vagy rossz ízlés, nincs definíciója. Amúgy nekem a testvérem szokott mindig cipő képekkel bombázni, és én be is vallom neki, hogy ez nem az én stílusom, de amúgy rendben van a cipő kinézete, ha neki tetszik, vegye meg. A lényeg, hogy neked tetsszen a cipő.

2023. ápr. 20. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó is egy Jordan😉
2023. ápr. 20. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!