Miért ilyen rossz az ízlésem?
Igazából, ki dönti el, hogy mi az, hogy jó ízlés? Mármint persze, vannak olyan kombinációk, amik sokaknak nem tetszenek. Pl. ha neon zöld melegítőnadrágot felveszel neon zöld pulcsival és zöld cipővel, ez valószínűleg nem lesz egy népszerű kombináció, mert sok embernek szimplán bökni fogja a szemét ez a szín, pláne ilyen mennyiségben. Viszont amúgy tényleg, ki dönti el, hogy mi a jó ízlés?
De amúgy most ránéztem azokra a cipőkre, amit írtál. Őszintén, engem annyira nem érdekelnek az ilyen cipők, nem az én világom, viszont amiket írtál, azok tök átlagos cipők. Szóval na, nincs velük semmi baj. Meg tényleg, annak, hogy jó vagy rossz ízlés, nincs definíciója. Amúgy nekem a testvérem szokott mindig cipő képekkel bombázni, és én be is vallom neki, hogy ez nem az én stílusom, de amúgy rendben van a cipő kinézete, ha neki tetszik, vegye meg. A lényeg, hogy neked tetsszen a cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!