Mióta korona vírusos voltam elment az ízlésem és a szállásom de mióta vissza jött más (rossz) ízt, szagot erzek. Mitől lehet mitől múlik el?
Szia! Tavaly november 17.-en kaptam meg a pozitiv eredmenyt a tesztrol, es azota nem jott vissza a szaglasom/izlesem normalisan. Ha most becsuknam a szemem es ha valaki elemrakna barmit,egyaltalan nem tudnam megmondani hogy mi az se szagrol, se izrol. Lassan mar 1 eve tart es nagyon kellemetlen, en nagyon bizok abban hogy valaha visszajon..
Nalam amitol a legjobban okadni tudnek az a hus, a fokhagyma. Pedig ezeket regen imadtam.
Áprilisban voltam beteg.
Elment szaglás, ízérzékelés.
Aztán jobb lett, most meg mindennek rohadt hagyma szaga van. Pedig szeretem amúgy a hagymát nagyon.
De már babafürdetővel fürdök, mert a tusfürdőknk orrfacsaróan erős szagát érzek. (Érdekes, hogy a parfümöknek nem)
Húsok mind büdösek, talán a gyümölcsökkel, meg a natúrabb dolgokkal vagyok most jóban, amúgy kifordul a számból minden :/
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!