Koronavírus után mennyi ideig van elég antitest a szervezetben?
Sziasztok, lehet, hogy már a kérdést is rosszul tettem fel, de annyi a lényeg, hogy február közepén voltunk betegek a férjemmel, 4 hétig voltunk otthon, kaptunk védettségi igazolványt ami ugye most szeptemberben jár le.
Mivel októberben jön a baba, nem akartuk kockáztatni, hogy nem tudunk rendes kórházi ellátásban részesülni, vagy, hogy őt nem engedik be, ezért csinaltattunk ilyen antigen tesztet, ami ugye 4 hónap további védettségi igazolványt biztosít . Csak közben azon gondolkodom, hogy már csak eltelt azért félév, és mi van ha nincs elég antitest , akkor így jártunk?
Köszönöm a válaszokat
"ezért csinaltattunk ilyen antigen tesztet,"
AntiTEST tesztet csináltass, mert az antigén a vírust jelenti.
De ha csináltattok, akkor annak lesz eredménye, látni fogod, hogy van-e elég antitested. Ha nincs elég, akkor így jártatok, igen, a szabályozások szerint.
Rákérdeztünk többször is, azt mondták 4 hónapra kapunk így védettségi igazolványt.
Közben megjött az eredmény, 15 a referencia érték a minimum, a férjemé 116, az enyém 23 (!!!). Kicsit meglepett ez a nagy különbség, de lényeg, hogy megvan.
Köszönöm a válaszokat
jo az! nekem betegseg utan 1 honappal 19.1 volt, 1,5 honappal betegseg utan pedig 14.1 (es akkor a masik IGM 1.0 lett,ami mar fertozo, de az elsonel meg 0.8 volt...)
ahol en voltam, ott 1 volt a minimum
az eredmenyt csak magyarul kaptatok meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!