Elövettètek már a tavaszi mezítlábas cipötöket?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 02:18
11/18 anonim 

válasza:

Amikor nyáron meglátok valakit zárt cipőben mindig arra gondolok, hogy biztos gombás a körme vagy repedt a sarka. Ezért nem mutogatja.
12/18 anonim 

válasza:

#6 ja tökre műanyag. pl vivobarefoot, merell, hát hogyne
14/18 anonim 

válasza:

11.
Helyesen:
Amikor nyáron meglátok valakit zárt cipőben zokni nélkül mindig arra gondolok, hogy biztos gombás a körme vagy repedt a sarka.
És az is lesz így, tényleg.
15/18 anonim 

válasza:

Nem, még nincs olyan meleg.
Sokszor hordok nyáron is zárt cipőt mert munkába az kell. Soha életemben nem volt gombás a lábam vagy a körmöm...
17/18 anonim 

válasza:

Nekem van néhány különböző cipőm, zöme sport cipő, tavasztól őszig mezítláb használom, van egy nagyon régi klasszikus régi fehér bör puma sport cipőm, nem egy mai darab kamasz fiú voltam akkor let véve, ezt a cipőt csak nyáron használom ezt kimondottan mezítlábas cipőnek, munkába használom nyáron, mivel így is úgy is ebbe a cipőbe bele tud nagyon izzadni a lábam zoknival is, mivel már nem egy mai darab de strapabíró, ezt így fel áldoztam nyári mezítlábas cipőnek, alapvetően is kényelmes, úgy hogy egész nap a munkába használom mezítláb van a lábam a cipőbe, sokkal kényelmesebb, ez a másik amiért plusz mezítláb használom, tény délutánra már nagyon érzem a cipőbe hogy tele szívta magát közvetlen csupasz lábam izzadságával nedves az izzadságtól, haza érek el veszem van szaga, ki teszem a levegő kb fél óra múlva már semmi sag ki van száradva, hátrányai vannak mezítláb cipő viseletek többet kell tisztítani kevésbé lesz bűdös, tehát én nem is tarom igénytelenek azt hogy mezítláb használom, számomra inkább az pl a bűdös zokni a szenyesben bűzölög, de mindenkinek más a véleménye, nekem ez nyáron mezítláb a cipőbe, vissza térve, ha van kimondottan olyan cipő amit mezítláb használ valaki van oka, plusz van olyan hétköznapi, de alkalminak is lehet használni barna kívül belül bör cipőm nyáron azt is mezítláb veszem fel, pedig belül is mindenhol bör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!