Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelent az, hogy a melltart...

Mit jelent az, hogy a melltartó méretem 85<AA-s?

Figyelt kérdés
A triumph oldalán ezt hoza ki.De az milyen méret?Van ilyen?Eddig 75B-st hordtam...Most akkor mekkora melltartót kérjek?Segítsetek!!!!!
2008. dec. 29. 10:28
 1/8 A kérdező kommentje:
85<AA-s ezt írtam, csak átalakították a kérdésem:S
2008. dec. 29. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:

A melltartó méret egy számból és egy betűből áll. A szám a törzs kerülete közvetlenül a mell alatt (5-re kerekítve).

A betű a mellméretből kell számolni, méghozzá úgy, hogy a korábban kapott szám és a mell mérete közti különbség határozza meg. A betűtől kezdődik és minden 5 cm után ugrik egy betűt.

Tehát ha 75B-s melltartód van, akkor kb. 75 cm a tested kerülete a mell alatt és kb. 85 cm a mellbőséged.

2008. dec. 29. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy biztos akkor próbálj fel több méretet is és ami kényelmesebb azt vedd meg. Szerintem az sem kizárt, hogy márkánkétn lehetnek a méreztésben eltérések.

Egyébként vagy egy műsor a zoneclun-on. Nézzünk ki jól meztelenl a címe. Abban sokszor előfordul, hogy a nő akit épp kezelésbe vesznek sokáig nem megfelelő melltartót hordott, pedig ő úgy érezte hogy jó rá. Szóval lehet hogy veled is ez a helyzet.

2008. dec. 29. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:
93 a mellméretem és 86 a mell alattim
2008. dec. 29. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor 85B a melltartó méreted.
2008. dec. 29. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:
és ha nagyon lóg a mellem akkor is ekkora kell, vagy akkor kisebb?
2008. dec. 29. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha tisztán a számozást nézzük, akkor igen.

Valószínű, azért hordtál eddig 75-öst, mert az jobban tartotta. Ezzel kapcsolatban viszont igazat adnék az egyik előző hozzászólónak, miszerint próbálj fel különböző méreteket. Lehet, hogy olyan különleges a tested, hogy nem alkalmazhatod a számolást.

Lógó mellnél nagyon fontos, hogy jó melltartód legyen. Próbálj fel minél többet.

Ha szeretnéd, hogy feszesebbnek tűnjön, akkor ajánlom a push-up stílusú darabokat. Csodát tudnak művelni...

2008. dec. 29. 12:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

80/B-s kellett:)

2008. dec. 30. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!