Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elterjedhet a matrózblúz...

Elterjedhet a matrózblúz viselése suliban, ha néha abban megyünk?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmmel szeretnénk felvenni a matrózblúzt hétköznapra suliba, nem csak ünnepségre.

Szerintetek mit fognak hozzá szólni mások?

Elképzelhető, hogy ha néha úgy voltunk, más is csatlakozik, mert szívesen felvenné, de egyedül nem meri?

(Egy padban is ülünk egyébként barátnőmmel.)

2023. ápr. 16. 07:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Kedves utolsó.

Tudod aki gimnáziumba jár fiatal lányok nekik kötelezö.

Sok iskolában még ezt hordják a csajok.

Van aki szereti is van aki nem.

Nézz utána .

Innen ki indulva ingeket se hordjanak a nők mert azt férfiak hordják....

2023. máj. 16. 20:08
 12/24 anonim ***** válasza:
21%

Kedves 11.

Ha a lányok vennék a fáradtságot, és tudományosan alátámasztanák, hogy a matrózblúz haditengerészeti FÉRFI egyenruha, és ezt annak a tudatlannak az orra alá biggyesztenék akik “kötelezi” őket a viselésére, akkor nem égnének FÉRFI egyenruhában.

Én voltam katona, és emlékszem azok a bajtársaim akik a balatonon őrnaszádakon szolgáltak, az ő egyenruháik matrózegyenruha volt.

Férfiakról beszélünk, ezért engem mindég megmosolyogtat ez a megmagyarázhatatlan összefüggés, a tanulmányi intézmények és a haditengerészet között.

2023. máj. 17. 07:16
 13/24 anonim ***** válasza:

Mindin tiszteletem az öné higgye el .

Véleményem szerint sosem derül ki,ki kötelezi őket erre .

Par év tizede így van már szerintem

2023. máj. 17. 16:55
 14/24 anonim ***** válasza:
31%

Köszönöm szépen!

Annyit még hozzá tennék, hogy a pár évtizede így van előtt a fiúk hordták.

Ki kapott sztrókot akinek hallgattak a szavára, hogy mostantól a lányok viseljék?

2023. máj. 18. 14:23
 15/24 anonim ***** válasza:

14#

Huuu,Neked ez nagyon szívügyed, ahogy nézem.🤔

2023. máj. 18. 16:01
 16/24 anonim ***** válasza:
68%

15.

Szerinted miért?

Csak nekem tűnt fel a kettős mérce?

Ha nő visel férfi ruhát az oké, de fordított esetben már minden az illető csak nem ember.

Jelen esetben meg aztán abszolút logikátlan , bármennyire is szeretnék erőltetni.

2023. máj. 19. 11:21
 17/24 anonim ***** válasza:

16#

Persze,nincs ezzel semmi gond, ha Te ezt így látod. Csak vannak dolgok,amiket el kell "engedni",mert úgysem tudsz rajta változtatni.

Ez tipikusan ilyen dolog.

2023. máj. 19. 11:38
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Tudod én olyan vagyok mint a harci kutyák, ha egyszer valamit megragadok, azt nem tudom elengedni!

Főleg ha van benne részrehajlás.

Illetve ha nincs valamire racionális magyarázat, mint ahogy írtam feljebb, a közoktatás és a haditengerészet teljesen külön álló dolog.

Ekkora marhaság mellett nem igazán lehet szemet hunyni.

És lehet rajta változtatni, csak fel kell rá hívni a figyelmet.

2023. máj. 19. 12:39
 19/24 anonim ***** válasza:

#18 Amit csinálsz az már rég nem a figyelem felhívás kategória, hanem ránézésre egy agresszív kismalac érvelése. A matrózblúznak mint diák ruhának pedig elég nagy hagyománya van, már a dédszüleink ideében is divat volt. Sőtt a világ totálisan eltérő kultúráiban is felbukkan. Szóval itt inkább az unisex lenne a helyes.

De amúgy meg tényleg minden ruha (pár kivétellel, pl melltartó) lehetne unisex. Teljesen igazad van a kettős mércével is. Ha egy nő vesz fel férfi ruhát akkor az totál elfogadott. De ha egy férfi vesz fel női ruhát akkor egyből leb$&@zizzák, pedig a szó jelentésével sincsenek tisztába.

Sokan azt sem tudják, hogy a múlt század elején a rózsaszín még a fiúk színe volt és csak egy divat hülyeség miatt lett a lányoké.

2023. máj. 19. 13:29
 20/24 anonim ***** válasza:
22%

Akkor csak nekem szúrt szemet ez az öltözködési baki?

Persze kizárólag nők esetében, fordított helyzetben már sor állás lenne mögöttem…

Jól tudod, a dédszüleink idejében már divat volt, DE! A fiúkon.

És megint oda jutottunk, hogy a fene sem tudja hogyan került a lányokra..

2023. máj. 19. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!