Kimosod az új ruháid mielőtt használod őket? Igen vagy nem, miért?
Igen.
Egyrészt nem tudom ki és hányan próbálta őket előttem. Másrészt (és ez rendelésnél is érvényes érv lesz) nem tudom ki fogta meg a gyárba a gyártás során és milyen kemikáliákkal érintkezett.
Alap, hogy kimosom. Ki tudja, hányan próbálták előttem, a ruhaboltok raktára sem egy tiszta hely. Diákként dolgoztam plázás ruhaboltban…sok helyen a személyzeti mosdó a raktárban van. Semmi nem választotta el a wc-t a ruháktól. Volt, ahol a 70 ezres kabátok a wc fölé voltak lógatva, és pisilésnél a nyakunkat simogatták.A nagy raktár pedig minden volt, csak nem tiszta. A ruhák nagy karton dobozokban érkeztek, amikor pakoltuk, mindenkinek koszos lett a keze. Ezzel a kézzel kellett megfogni a ruhákat is.
Aztán azokat se felejtsük el, akik megveszik a hétvégi bulira/randira a ruhát, majd hétfőn visszahozzák, hogy “mégsem jó”…a bolt üzletpolitikája miatt vissza kell venni, hiába tudod, hogy ebben bulizott, beleizzadt, stb. Aztán ez a ruha ugyanúgy kikerül a többi közé, tisztítás nélkül. Jobb helyeken max átgőzölik, hogy frissnek nézzen ki.
Azóta próbálni sem szeretek, csak ha nagyon muszáj.
#8 Szerinted mennyire igényes az az ember, aki a próbafülkében hagyja a véres tampont? Vagy az, aki bugyi nélkül próbálja fel a rövidnadrágot, és ottmarad a folyásfolt utána?
Vagy azok, akik végigbuliznak a ruhában egy éjszakát, majd másnap visszaviszik a boltba?
Ne magadból indulj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!