Huszonéves lányok, ti még hordtok rövid farmershortot (csak feneket takarót)?
Én tiniként imádtam ezeket, de most már valahogy illetlennek érzem, vagy inkább már nem érzem magamat olyan kislánynak hozzá. Az alakom nem lett rosszabb azóta, csak már nem ez a stílusom. Szívesebben hordok szoknyákat, ruhákat és lenge hosszúnadrágokat nyáron.
23/L

Úristen. 36 éves vagyok, persze, hogy hordok farmersortot. Kapaszkodj meg, olyan is van, ami kétoldalt fűzős.
Az összkép a lényeg. Magassarkúval nem venném fel, ami még rövidebbnek mutatná, de egy klassz pántos szandállal, sneakerrel kényelmes, sportos, nőcis is lehet. Nincs kint a picsám partja sem, ha ezt jelenti nálad a "csak feneket takarót". Ezt mondjuk nem igazán tudom értelmezni.
Én nem mondtam, hogy gond lenne vele, csak nekem már nem a stílusom. 😂
Igen, azt jelenti, hogy a feneket pont eltakarja. Én ezt már nem szeretem. Aki szereti, az hordja egészséggel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!