Tavaszi esküvőre ideális ilyen ruha?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy egy hűvös, tavaszi esküvőre (május eleje) mit szoktak felvenni a vendégek, de hosszú ujjú overálra gondoltam elsősorban, hogy ne fázzak. Valami ilyesmi lenne az elképzelés:
Cipőnek meg:
2023. ápr. 7. 21:30
2/9 A kérdező kommentje:
De, nagyon tetszik, köszi a tippet, ment a zöld!😍
2023. ápr. 7. 21:43
3/9 anonim válasza:
Az elképzelés, hogy hosszú ujjúba öltözz, még akár jó is, hisz láthatjuk: áprilisban havazik.
Ez a ruha viszont szörnyű. Vannak sokkal csinosabb hosszúujju overallok.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, amit linkeltem szerintem is szörnyű, nem abba mennék, csak a kérdéshez kerestem egyet, hogy el lehessen képzelni, mire is gondolok.
2023. ápr. 7. 21:58
6/9 A kérdező kommentje:
#4 Nem jók a linkek.:(
2023. ápr. 7. 22:01
7/9 anonim válasza:
Áhh, tényleg nem azt linkelte amit akartam :( majd holnap gépről megpróbálom belinkelni jól.
8/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!