Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A combzoknitól miért lesz...

A combzoknitól miért lesz kvásabb a megjelenés mint nélküle, miközben az többet eltakar?

Figyelt kérdés

Többször felfigyeltem arra, hogy ez a vélekedés a combzokniról. Egy vastagabb, kötött anyagú harisnyanadrág teljesen elfed, vele ellentétben a combzokni szabadon hagy egy kis felületet, így többet láttat. Mégis a teljesen szabadon hagyott lábak meg nem senkinek sem kvásak, csak a combzokni. Hogy van ez akkor??

Itt vannak példák, ha valaki nehezebben tudja elképzelni:

[link]

2023. ápr. 4. 12:25
1 2
 11/17 anonim válasza:
85%

Nem gondoltam volna, hogy ennyi egyetértő vélemény lesz azzal hogy k*rvas a combzokni. Szerintem egyáltalán nem az, ráadásul még jól is néz ki. Azért viselik, mert stílusos, nagyon jól passzol szoknyához meg rövidnacihoz is egyébként.

A bőrnacira szokták még mondani hogy fuj de k*rvas pedig az is csak egy altalagos ruhadarab, ez most kb ugyanaz a kategória

Én nem nagyon hordok, de most a képek láttán kedvem támadt beszerezni néhány darabot😄

2023. ápr. 5. 11:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem valahol ott lehet az igazság, hogy a combcsizmát tartják sokan kvásnak, és valóban a combzoknival hasonló hatást lehet elérni. Mégis paradox módon a fedetlen lábakkal meg visszafogottabbnak látják a teljes szettet, mindenképp érdekes.
2023. ápr. 5. 12:26
 13/17 gabor49 ***** válasza:
0%
miért lenne az? ki teszi fel ezeket az agyatlan hülye kérdéseket
2023. ápr. 5. 13:17
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen? Szerintem messze nem vonzo az ilyen epp ellenkezoleg
2023. ápr. 5. 14:35
 15/17 anonim ***** válasza:
19%

A combzokni nadrágnak kevés, zokninak sok. Tehát óhatatlanul felmerük a kérdés, hogy miért is került fel akkir mégis...

Combcsizma ugyanez, az meg bent rohadt meleg, kint is szinte mindig sok, mint csizma, de 5 fokban biztos, így ott is kérdés, hogy mi a valós motiváció?

2023. ápr. 5. 14:38
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes, én pont azért szeretnék majd beszerezni, mert takar. A harisnyákat nem szeretem, a combzokni pedig jó alternatívának tűnik.
2023. ápr. 5. 17:34
 17/17 anonim válasza:
100%

Igen, a harisnya elég kényelmetlen tud lenni, így ilyenkor pont jól jön a combzokni

Egyébként pedig a combzoknit is lehet jól igazítani az időjáráshoz. Kora ősszel, vagy tavasz vége felé (nem most mert most esik a hó xd) amikor már aránylag meleg van, de ahhoz még túl hideg hogy teljesen szabadon hagyd a szoknya alatti részt akkor arra pont tökéletes szerintem, hogy ha lehűlne az idő ne fázzon a lábszárad.

Nem kell hozzá semmi hátsó szándék, hogy most valaki mindenképp mutogatni akarja a lábát csak a lányok, akik szeretnek szoknyát hordani azoknak nincs kedvük megvárni vele a nyarat, amikor már van annyira meleg hogy se harisnya, se combzokni nem kell hanem helyette megoldják így. Mint télen mikor vastag harisnyát/cicanacit vesznek alá. Csajosabb lányok biztos értik mire gondolok, hisz kicsit uncsi minden egyes nap farmert húzni.

Szóval nem kell rögtön rosszra gondolni.

Ugyanez igaz amugy a combcsizmára is.

2023. ápr. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!