Szerintetek mit vegyek magamra egy konfirmálásra(vendégként)?
Figyelt kérdés
Meg vagyok hívva egy családi barátunk konfirmálására. Mit vegyek magamra? Gondolkodtam öltönyben, amiben nem vagyok biztos, az a nyakkendő: legyen-e vagy sem? Templomba nem megyek, csak vendéglőbe.2023. ápr. 1. 23:26
1/2 anonim válasza:
Szerintem férfiaknak az öltönnyel nehéz melléfogni formális, hivatalos vagy ünnepi alkalmakon. Nem kell, hogy sötét legyen, meg egyszínű zakó és nadrág sem. Lehet a zakó valami szolid, de vidámabb színű, vagy nem harsogóan mintás vagy csíkos. Ha pedig úgy látod, hogy túl vagy öltözve a többiekhez képest, akkor le tudod venni a zakót vagy a nyakkendőt.
2/2 anonim válasza:
Szerintem vehetsz nyakkendőt. Ha úgy látod, hogy másokon nincs, könnyen le tudod venni. Az öltöny sem feltétlenül szükséges. Egy sötét farmer, ing elég lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!