Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek tulzas a tanga...

Szerintetek tulzas a tanga olyan osztalykirandulasra ahol lesz kozos termalfurdozes?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 1. 17:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

Ne m ott fogják megdugni.

Ott csak meghozza az étvágyat.

2023. ápr. 1. 21:33
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
Dugatni akarod magad az biztos. Támogatjuk az ötletet!
2023. ápr. 1. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Ha jó alakod van a tangához, egyáltalán nem túlzás, évek óta újra nagy divat. Nyugodtan mehetsz tangában, valószínű nem te leszel az egyetlen tangás lány.

És nem ettől leszel ribi, az nem ezen múlik. Sokkal inkább a viselkedésen.

2023. ápr. 1. 22:18
 14/21 anonim ***** válasza:
66%
Ha normális osztályfőnököd van akkor az lehet szóvá teszi majd csak,mert nálunk pontosan így történt.A fiúk tekintetét vonzani fogja az fix.Én túlzásnak találom.
2023. ápr. 1. 23:33
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Emberek ti tényleg ennyire konzervatívak vagytok?

Attól hogy valaki tangát hord nem r*banc! Nyilván vannak ízléstelen fazonok, de olyat meg nem vesznek fel. Akinak jó feneke van, és abban érzi jól magát (NEM A PASIK MIATT VESZI FEL) akkor hordja. Nekem van egy ismerősöm, aki csak tanga bugyit hord, mert neki az a kényelmes!

Szóval erről ennyit, és sok itt az álszent!

2023. ápr. 2. 18:37
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Amennyiben direkt a fürdőzés miatt veszed fel, igen. Viszont ha alapból is szoktál hordani akkor nem. Ha ebben érzed jól magad, akkor ne érdekeljen ki szól meg, ki néz meg.
2023. ápr. 2. 23:07
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
az en tanacsom, ha nepszeru helyre mentek, csucsidoszakban (unnepek, hetvegek), ahol sokan vannak, akkor g string tanga (kicsi haromszog hatul), ha szinte csak az osztalytarsak lesznek, akkor klasszikus tanga, vagy francia bugyi. en valahogy nem tudok elkepzelni egy jo csajt klasszikus bugyogoban, csak ha nagyon kislany, vagy nagyon idos
2023. ápr. 5. 06:09
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
majdnem minden lány abban lesz úgyis
2023. ápr. 10. 09:39
 19/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egyre divatosabb a tanga fürdőruci.. Én is azt hordok.. nem túlzás szerintem..
2023. máj. 1. 16:07
 20/21 anonim ***** válasza:
89%
ha rejtegetni valod van (sok vagy tul nagy pattanas, kiutes, seb, narancsbor, anyajegy, nem borotvalt reszek) , akkor bugyogo. ha szep, tiszta a borod, akkor tanga.
2023. máj. 20. 06:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!